Για τον Τομπίας Σάρατε...

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2023 11:39

Στον Τομπίας Σάρατε αφιέρωσαν οι παίκτες της ΑΕΛ τη νίκη επί του Τηλυκράτη Λευκάδας. Ως γνωστόν, ο παίκτης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Καμπανιακό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι.
Χαρακτηριστική η δήλωση του Γιώργου Παπαδόπουλου: «Ήταν το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι και το πρώτο για κάποια παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο. Ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε και εμείς τι μπορούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα και να πάρουμε την νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε, είχαμε καλό ρυθμό, έναν ρυθμό που δεν κρατήσαμε τόσο στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη τα οποία πρέπει να δούμε. Αυτήν τη νίκη την αφιερώνουμε στον Σάρατε που είχε μια άτυχη στιγμή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ομάδα και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το δεύτερο επίσημο για εμάς. Δώσαμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έχουνε παίξει, παιδιά που τα εμπιστευόμαστε ισάξια με τα παιδιά που αγωνίστηκαν την Κυριακή για να μπορέσει σιγά - σιγά το σύνολο των παικτών να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι τα παιδιά έδειξαν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα της ΑΕΛ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ωραία ανεβάσματα πετύχαμε τρία υπέροχα γκολ και είναι πολύ σημαντικό και για τα παιδιά και για εμένα για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ.
Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι, όπως είδατε αυτή η ομάδα την προηγούμενη Κυριακή νίκησε 1-0 το Αιγάλεω στην έδρα της και είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και να τον σεβόμαστε, μόνο τότε θα μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό έκαναν τα παιδιά και θεωρώ ότι είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή παρουσία».
*Σε ερώτηση για την πιθανότητα μεταγραφής λόγω του τραυματισμού του Σάρατε απάντησε τα εξής: «Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο. Είναι πολύ δύσκολο τώρα να βρεις κάποιον ελεύθερο παίκτη για τον εντάξεις στην ομάδα και να σε βοηθήσει μέχρι τον Ιανουάριο. Αν βρεθεί κάποιο λαχείο τότε ναι, αλλιώς δεν θα γίνει».
Τέλος, για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας σε σχέση με το πρωτάθλημα είπε: «Ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι διαφορετικό. Αλλά ξέρετε ότι όποιος παίζει στην ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει, το εισπράττω αυτό από τα παιδιά. Υπήρχε βέβαια αυτό το όχι μεγάλο πρέπει του πρωταθλήματος, αλλά υπήρχε πρέπει για την ομάδα γι’ αυτό φάνηκε και η διαφορά θεωρώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass