Με 17 ομάδες η Α’ ΕΠΣΛ, δεν θα αγωνιστεί η Νίκαια

ΣΗΜΕΡΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΣΤΙΣ 19:30 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α’ ΚΑΙ Β’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2023 13:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με μία ομάδα λιγότερη σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, ήτοι με 17 αντί 18, θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε λόγω της αδυναμίας του Παναγροτικού Νίκαιας να αγωνιστεί (όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες), αν και εξ αρχής κατέβαλε την εγγύηση συμμετοχής (το τελευταίο διάστημα και μετά τις διοικητικές εξελίξεις του καλοκαιριού αποχώρησε μεγάλος αριθμός παικτών).


Από κει και πέρα σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπεδικού για τις πληγείσες ομάδες της κατηγορίας οι προσωρινές έδρες που θα χρησιμοποιήσουν μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στα γήπεδά τους έχουν ως εξής: Ο Φαλανιακός θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο Αμπελώνα, ο Σμόλικας Φαλάνης το γήπεδο Γιάννουλης, ο Ιπποκράτης το γήπεδο Μελισσοχωρίου και ο Αχιλλέας Φαρσάλων το γήπεδο Αμπελιάς.
Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, η πρεμιέρα του οποίου ορίστηκε για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:30, στο «Village Garden» (4ο χλμ Λάρισας-Νίκαιας). Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά σε δύο γύρους με 34 αγωνιστικές, εκ των οποίων μίνιμουμ οι έξι θα είναι εμβόλιμες (τρεις σε κάθε γύρο).
Σε ό,τι αφορά τον Παναγροτικό Νίκαιας, επειδή μέχρι και χθες δεν ζήτησε από την ΕΠΣΛ να του επιστραφεί η εγγύηση συμμετοχής, θα μπει κανονικά στην κλήρωση. Εάν δεν κατέλθει να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα με ό,τι συνέπειες αυτό συνεπάγεται.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, θα διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους με συνολικά 29 ομάδες (με 14 ο Α’ Όμιλος και με 15 ο Β’ αντίστοιχα). Ωστόσο, και σ’ αυτό το πρωτάθλημα αν και όλες οι ομάδες έχουν καταβάλει την εγγύηση συμμετοχής, ενδέχεται να υπάρξουν αποχωρήσεις ομάδων. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ομάδες, μία από κάθε Όμιλο. Σήμερα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass