«Χτίζει» σερί η Α.Ε. Κιλελέρ

*Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά με 3-1 επί του Θεσπρωτού χθες στο Αλκαζάρ πέτυχε η λαρισινή ομάδα και φιγουράρει στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής *Δύο γκολ πέτυχε ο Χασομέρης και ένα ο Βαγενάς

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2023 12:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη δεύτερη σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ η Α.Ε. Κιλελέρ, η οποία επιβλήθηκε του Θεσπρωτού με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα διατήρησε το απόλυτο και παράλληλα τη θέση της στο γκρουπ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας (πέρασε στην κορυφή λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων), εκπέμποντας μηνύματα αισιοδοξίας για τη δύσκολη συνέχεια.


Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη νίκη σε επίπεδο Γ’ Εθνικής στο στάδιο Αλκαζάρ (είχε προηγηθεί η νίκη στο Super Cup της ΕΠΣΛ), το οποίο θα χρησιμοποιεί η Α.Ε. Κιλελέρ ως έδρα στη φετινή διοργάνωση.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τον Θεσπρωτό να αποδεικνύεται χαμηλής έντασης ομάδα. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών της Α.Ε. Κιλελέρ που είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, έπαιξαν όπως ακριβώς έπρεπε για να «κλειδώσουν» τον στόχο τους, χωρίς από την άλλη πλευρά να κινδυνέψουν ιδιαίτερα.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι μόλις στο 8ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Χασομέρη. Ο Κατσαμάγκας έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Θ. Παπαγεωργίου που με τη σειρά του έβγαλε την ασίστ στον Χασομέρη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Ο Θεσπρωτός προσπάθησε να απειλήσει στο 28’ με τον Βιλιάλμπα, αλλά την τελευταία στιγμή απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι. Στο 34’ ο Κατσαμάγκας επιχείρησε δυνατό σου αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε, ενώ στο 43’ η κεφαλιά του Βιλιάλμπα πέρασε άουτ.
Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50’ η Α.Ε. Κιλελέρ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Βαγενάς μπήκε από τα αριστερά, πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ο Θ. Παπαγεωργίου υπό πίεση δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα, ο Χασομέρης επωφελήθηκε από την κόντρα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Η Α.Ε. Κιλελέρ συνέχιζε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 55’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Βαγενά.
Στο 79’ ο Θεσπρωτός κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 με το δυνατό σουτ του Μπουμπούκη ύστερα από ασίστ του Συμεωνίδη.
Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να πτοούνται και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 85’ με την κεφαλιά του Αντωνίου και στο 86’ με το διαγώνιο συρτό σουτ του Βαγενά, για να φτάσουμε στο 89’ όταν μετά από πλάγιο του Μπάρδα, ο Περπερίδης προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι, ο Βαγενάς έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας του.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Πέτσα (Τρικάλων), που είχε βοηθούς τους κ. Αλεξόπουλο (Τρικάλων) και Κατσαρό (Ευρυτανίας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 87’ ο Αλτάνης.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Πανταζής (61’ Μπάρδας), Μπαρούτας, Τσακίρης Φουρκιώτης, Χατζησαββίδης (75’ Αντωνίου), Σούμπασης (75’ Παρασκεούδης), Παπαγεωργίου Θ. (61’ Αλτάνης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Βαγενάς (90’+1’ Κυρίτσης).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χ. Ρότσα): Σιδεράκης, Αγγελούλης (59’ λ.τ. Ράπτης), Ευθυμιάδης (67’ Αποστόλου), Ζελέκου (46’ Μπουμπούκης), Παλαμούτσης, Πλατσιώτας (59’ Περπερίδης), Ροβίνας (59’ Συμεωνίδης), Σάκκος, Τσιαφίτσας, Τσώτσος, Βιλιάλμπα.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Πετριτή-Νέα Αρτάκη 1-0
Βατανιακός-Σβορώνος 1-1
Κιλελέρ-Θεσπρωτός 3-1
Τρίκαλα-Εορδαϊκός 1-1
Αναγέννηση Άρτας-Λευκίμμη 1-0
Αστήρ Λιανοκλαδίου-Καστοριά 2-0
Θύελλα Κατσικάς-Φήκη 4-1
Πιερικός-Ζάκυνθος 0-0
Μαγνησιακός-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕ Κιλελέρ 4-1 6
Αναγέννηση Άρτας 3-0 6
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 3-1 6
ΓΑΣ Σβορώνου 5-1 4
ΑΟ Τρίκαλα 5-2 4
ΑΠΣ Ζακύνθου 2-0 4
Πιερικός 1-0 4
Θύελλα Κατσικάς 4-2 3
Αστήρ Λιανοκλαδίου 2-2 3
ΑΟ Νέας Αρτάκης 1-1 3
Αστέρας Πετριτή 1-4 3
Εορδαϊκός 1-1 1
Βατανιακός 1-1 1
Μαγνησιακός 1-3 0
ΑΕ Λευκίμμης 0-2 0
Θεσπρωτός 1-4 0
Φήκη Τρικάλων 1-6 0
Καστοριά 1980 1-6 0
*Εκκρεμεί η αναμέτρηση Εορδαϊκός-Βατανιακός.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/10, 16:00)
Βατανιακός-Αστέρας Πετριτή
Νέα Αρτάκη-Κιλελέρ
Σβορώνος-Τρίκαλα
Θεσπρωτός-Αναγ. Άρτας
Εορδαϊκός-Αστήρ Λιανοκλαδίου
Λευκίμμη-Θύελλα Κατσικάς
Καστοριά -Πιερικός
ΠΟ Φήκης-Μαγνησιακός
Ζάκυνθος-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass