Πρεμιέρα με νίκη

Θέλει σήμερα η ΑΕΛ που υποδέχεται τον Καμπανιακό (16:00, AEL FC ARENA) στον Α’ Ομιλο της φετινής Super League 2

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2023 12:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ αλλά και για τους απανταχού φιλάθλους των «βυσσινί» εντός και εκτός νομού, αλλά και εντός και εκτός συνόρων έφτασε. Η «Βασίλισσα του κάμπου» εκκινεί σήμερα στον φετινό μαραθώνιο της Super League 2 με αυτοπεποίθηση, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους όπως αρμόζει στην Ιστορία της, αλλά και στο ειδικό βάρος της βυσσινί φανέλας που αντανακλά τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά επιτεύγματα επαρχιακής ομάδας στον Ελλαδικό χώρο.


Σήμερα λοιπόν στις 16:00 η ΑΕΛ υποδέχεται στο AEL FC Arena τον Καμπανιακό στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου της Super League 2 με έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να οριοθετήσει με το… καλημέρα το στίγμα της στον φετινό ποδοσφαιρικό χάρτη της κατηγορίας.
Με σύμμαχο τον εκπληκτικό κόσμο της και παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας λόγω της θεομηνίας που χτύπησε τον νομό και τη Λάρισα, η «ταξιαρχία» του Παναγιώτη Γκουτσίδη δηλώνει πανέτοιμη και αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς και να δώσει χαρά και ικανοποίηση στον φίλαθλο κοινό της. Άλλωστε η σημερινή αναμέτρηση θα έχει και κοινωνικό προφίλ, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες πλημμυροπαθείς υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης - Τυρνάβου.
*Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και διακομίστηκε αμέσως σε ιδιωτικό κέντρο υγείας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τρία stend, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει στην οικία του.
Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου της Α.Ε.Λ.


ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει στη διάθεσή του 27 ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Σουλούκος κάτω από τα δοκάρια, Καλουτσικίδης δεξιά στην άμυνα, Μαϊδανός αριστερά, Ηλιάδης και Στάμου σε θέση σέντερ μπακ, Κ. Παπαγεωργίου και Πλέγας ή Πατράλης ως αμυντικά χαφ, Οτορμίν επιτελικός μέσος, Μαυριάς στα δεξιά της επίθεσης, Κοσονού στα αριστερά και Ογκμποε σε ρόλο «φουνταριστού».
Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, επισήμανε στους παίκτες του ο τεχνικός των «βυσσινί», ο οποίος ζήτησε να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους και… γίνουν «θύμα» έκπληξης.
Την αποστολή απαρτίζουν οι Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Παρασκευάς, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Πατράλης, Αντράντα, Οτορμίν, Πεντρόζο, Ζάρατε, Nίνο, Μαυριάς, Ρούσης, Μπρου, Ογκμποε, Μιλτιάδης, Κοσονού και Στάμου. Οι νεαροί Βλιώρας, Νινίκας, Αρσένης και Κουκουράβας θα αγωνιστούν σε φιλικό ματς με την Κ-19.

 

Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
Σε ό,τι αφορά στον Καμπανιακό, ο τεχνικός Ηλίας Σαπάνης θα έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι Γιακουμής, Κασαπίδης, Βοσκόπουλος, Ζαννάκης, Προσκυνητόπουλος, Ν. Καθάριος, Παπαστεριανός, Παπακωνσταντίνου, Ταϊρης, Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος, Ξιφιλίνος, Φροσύνης, Νικολαΐδης, Μπούσης, Καράμπελας, Πόζογλου, Τότσκα, Μάνιος, Γιουκούδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καθάριος, Λαγωνίδης και Παντέλης.

 

«ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ
Χωρίς νικητή και γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το χθεσινό πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Super League 2 στο γήπεδο της Πολίχνης ανάμεσα στον Μακεδονικό και στον Ηρακλή.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης (85’ λ.τ Πέδρο Λούκας), Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Μελετίδης, Τσουκάνης, Ζαφειράκης (57’ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (57’ Μπιανκόνι).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Χρουστσιέλ, Σιούτας (46΄ Καπίγια), Γκμπενιόν, Δοϊράνλης, Σίλβα (79’ Τσουμάνης), Λύγκας (46΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (56’ Γκάγιτς), Κούστα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακεδονικός-ΠΟΤ Ηρακλής    0-0
Σήμερα
16:00, Κοζάνη-Αιολικός
16:00, Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ Β’
16:00, ΑΕΛ-Καμπανιακός Αύριο
16:00, ΠΑΟΚ Β’-Απόλλων Πόντου
Νίκη Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας (Αναβλ.)
Ρεπό: Λεβαδειακός

 

«ΑΣΦΑΙΡΗ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β’ ΟΜΙΛΟ
Πρεμιέρα των «λευκών» ισοπαλιών στον Β’ Ομιλο της Super League 2, με τους Ολυμπιακό Β΄ και Καλλιθέα να μην μπορούν να μπουν... με το δεξί παραχωρώντας ισάριθμα 0-0 σε Ηλιούπολη και Παναχαϊκή αντίστοιχα. Αναλυτικά:
Ολυμπιακός Β’-Ηλιούπολη    0-0
Καλλιθέα-Παναχαϊκή    0-0
Σήμερα
13:00, Γιούχτας-Διαγόρας Ρόδου
16:00, Παναθηναϊκός Β’-Καλαμάτα
16:00, Τηλυκράτης Λευκάδας-Αιγάλεω
20:00, Ιωνικός-Χανιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass