Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2023 8:35

Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στον αγώνα Μπράιτον-ΑΕΚ την Πέμπτη στην Αγγλία, για την πρεμιέρα των Ομίλων του Europa League.

Ο 42χρονος ρέφερι, που είναι πρώτης κατηγορίας, πέρυσι είχε διαιτητεύσει το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 1-1 για το Europa League.
Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιόνας Γιαάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ.
Για την ίδια διοργάνωση ο Άγγλος διαιτητής, Γκρεγκ Πόουσον, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Πόουσον θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σάιμον Μπένετ και Τζον Μπρουκς, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Άγγλος Ντάρεν Ίνγκλαντ.
Επίσης, για την 1η ημέρα του Europa League ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Καραϊσκάκη» τη Φράιμπουργκ και διαιτητής ορίστηκε ο Ολλανδός Άλαρντ Λίντχουντ. Βοηθοί του θα είναι οι Ρότζερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ινία, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Κλέι Ρουπέρτι.
Στο μεταξύ, ο Ρουμάνος διαιτητής Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρντου ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση Ελσίνκι - ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των Ομίλων του Conference League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μιχάι Μαρίκα και Ίμρε Μπούτσι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ρουμάνος Καταλίν Πόπα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass