SUPER LEAGUE 2

Και όμως αρχίζει...

*ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2023 13:10

Του Σωτ. Κέλλα
Το αυτονόητο γίνεται ...είδηση στη Super League 2, καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία αρχίζει τελικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, με την ΑΕΛ -σύμφωνα με πληροφορίες- να αγωνίζεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με τον νεοφώτιστο Καμπανιακό.


Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία με κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος, οπότε η πρεμιέρα όπως φαίνεται δεν πρόκειται να έχει κάλυψη τηλεοπτική, εκτός κι αν έχουμε κάποια συγκλονιστική ανατροπή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα!
Από κει και πέρα, οι ομάδες κατέληξαν σε μία από τρεις εταιρείες που έδωσαν προσφορά για την κάλυψη όλων των αγώνων που θα βιντεοσκοπούνται (τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της Διοργανώτριας αναλαμβάνει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης»). Οι αγώνες θα ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα που θα ελέγχει η διοργανώτρια, με δικαίωμα αν ζητήσει να δει κάποιο παιχνίδι η ΕΠΟ ή ΕΠΑΘΛΑ ώστε να σταματήσει η κατηγορία για χειραγώγηση αγώνων.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2024 και για τους δύο ομίλους της Super League 2, ενώ σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Αλμωπός Αριδαίας, τότε στον Βόρειο Όμιλο θα υπάρχουν τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές ώστε οι δύο όμιλοι να ολοκληρωθούν μαζί.
Η λαρισινή ομάδα χθες τα ξημερώματα ταξίδεψε για το Άγιο Όρος ώστε οι παίκτες να πάρουν την ευχή του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ (κατά κόσμον Βασίλειος Κουτσού).
Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Λάρισα ώστε να αρχίσει προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής. Οι νεOαποκτηθέντες παίκτες είναι εκστασιασμένοι από την εμπειρία του ταξιδιού στο Άγιο Όρος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος ήταν ο Ουρουγουανός Οτορμίν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass