Γιώργος Μπαντής: Με τον Κώστα…

Κανονικά προπονήθηκε ο Θεοδωρόπουλος. Σήμερα διπλό, αύριο ξημερώματα στο Άγιο Όρος - Αποκαθηλώθηκαν οι ταμπέλες στο ιστορικό γραφείο της οδού Κύπρου

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2023 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών Γιώργος Μπαντής πήρε θέσης στην κίνηση της ΑΕΛ να καλέσει σε απολογία τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, με αιτία τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του παίκτη και των Παναγιώτη Γκουτσίδη (προπονητή), Κυπαρίσση (τεχνικού διευθυντή).


Χαρακτηριστική η ανάρτηση του προέδρου Γιώργου Μπαντή:
«Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.
Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.
Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει τη λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με τη μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.
Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για τη συμπεριφορά τους, βάζουν τη δικηγόρο τους να σε «πιέσει» να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει…
Τη Δευτέρα προβάλλεται το «ΧΑΟΣ»… Δυστυχώς το «ΧΑΟΣ» συνεχίζεται…
Με τον Κώστα».
Αφορμή για τη διαμάχη των δύο πλευρών ήταν τα παράπονα του πρώτου ότι δεν βοηθήθηκε κατά τη διάρκεια της πλημμύρας των γονέων του και της αδελφής του, ενώ οι δεύτεροι υποστηρίζουν ότι υπήρχε ανάρμοστη συμπεριφορά στο πρόσωπό τους για δεύτερη φορά.
Η πρώτη φορά πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν στο Καρπενήσι όταν μίλησε για εσωτερικά θέματα της ομάδας, δεν άρεσε και δεν είναι τυχαίο ότι φέτος δεν είναι στους αρχηγούς…
Χθες ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα μετέχει στο σημερινό οικογενειακό διπλό που θα γίνει το πρωί.
Επίσης άγνωστο παραμένει αν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή αύριο τα ξημερώματα για το Άγιο Όρος. Η λαρισινή ομάδα θα μεταβεί αυθημερόν και θα επιστρέψει το βράδυ.

 

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ
Σε τριάντα πέντε χρόνια για δεύτερη φορά η ΑΕΛ φεύγει από τα ιστορικά γραφεία της οδού Κύπρου. Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία (Κύπρου 72) στεγάστηκαν τα γραφεία από το τέλος της δεκαετίας του 1980 μέχρι τα μέσα τη δεκαετίας του 2010, όπου η ομάδα επί Πηλαδάκη μετακόμισε στην Ερυθρού Σταυρού, για να επιστρέψει ξανά επί Βαγέλη Πλεξίδα και να παραμείνει μέχρι πριν λίγους μήνες, με τη διαφορά ότι την πρώτη φορά στεγάστηκε στον 3ο όροφο και τη δεύτερη στον 5ο.
Χθες οι φίλοι της ΑΕΛ που πέρασαν από τον χώρο είδαν να αποκαθηλώνεται η πινακίδα με τα φωτεινά γράμματα ΑΕΛ προκαλώντας θλίψη, αφού συναισθηματικά η ομάδα είχε συνδεθεί με τον χώρο αυτό.

 

Νίκη της ΑΕΛ Κ17

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε η ΑΕΛ Κ17, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League καθώς επικράτησε στη Λιβαδειά του τοπικού Λεβαδειακού με 2-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Γ’ ομίλου στο Δημοτικό γήπεδο Ζαγαρά.
Τα γκολ για τη λαρισινή ομάδα πέτυχαν οι: Κουτζαηλίας, Γκρόζος, απέναντι στους γηπεδούχος που τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες!
ΑΕΛ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Κουματζέλης (46’ Όντος), Γκρόζος, Κουπατσάρας, Αβραμούλης, Αρσένης (82’ Μπαργιώτας), Kουτζαηλίας, Ρίζος (82’ Καλαθάς), Μπρισίμης (66’ Μπασδέκης), Δημηνίκος (75’ Αγοραστός), Γραβάνης.
Τον αγώνα, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, ενώ παρουσία έκπληξη ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass