Πανέτοιμη για την ιστορική πρεμιέρα η Α.Ε. Κιλελέρ

Αντιμετωπίζει στην Κέρκυρα τη Λευκίμμη (14:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2023 11:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η μεγάλη στιγμή για την Α.Ε. Κιλελέρ έφτασε. Η μοναδική εκπρόσωπος του νομού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα δώσει σήμερα τον πρώτο αγώνα στην Ιστορία της στη συγκεκριμένη κατηγορία, αντιμετωπίζοντας στην Κέρκυρα τη Λευκίμμη.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου, ωστόσο αυτή θα είναι η πρεμιέρα για τις δύο ομάδες λόγω της αναβολής της 1ης αγωνιστικής εξαιτίας των καταστροφικών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη Θεσσαλία.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα» επισήμανε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ, Κώστας Κατσάρας, αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται για μας λόγω της ιδιαιτερότητας του αγωνιστικού χώρου, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε πλαστικό χλοοτάπητα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε καλή παρουσία και να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με εξαίρεση τις τελευταίες δέκα ημέρες λόγω των τεράστιων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».
Η αποστολή της Α.Ε. Κιλελέρ θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα σήμερα νωρίς το πρωί (07:00) και θα αποτελείται από 18 συνολικά ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι Β. Παπαγεωργίου λόγω τραυματισμού, Φώλιας είναι άρρωστος και Κούκος, το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί (γίνονται προσπάθειες το θέμα να τελειώσει την ερχόμενη εβδομάδα).
Συγκεκριμένα στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Κατσάρα θα βρίσκονται οι Μισυρλής, Μπεκτέσι, Μπάρδας, Μπαρούτας, Τσακίρης, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Αθ. Παπαγεωργίου, Σούμπασης, Χασομέρης, Βαγενάς, Πανταζής, Κατσαμάγκας, Παρασκευούδης, Κυρίστης και Γκιουρσάνης.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ζύγας με βοηθούς τους κ. Κοκμοτό και Ροκοπάνο (Αιτ/νίας).

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (16:00)
Θεσπρωτός-Α.Ο. Νέας Αρτάκης
Εορδαϊκός-Βατανιακός
Καστοριά 1980-Α.Ο.Τρίκαλα
Φήκη Τρικάλων- Αναγέννηση Άρτας
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Θύελλα Κατσικά
Μαγνησιακός-Πιερικός
Λευκίμμη-Α.Ε. Κιλελέρ (14:30)
Σβορώνος-Αστέρας Πετρίτη (13:00)
Ζάκυνθος 1961- Αστήρ Λιανοκλαδίου (12:00)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass