Φόβοι για μείωση των τοπικών ομάδων…

Η ΕΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2023 13:10

Η κακοκαιρία «Daniel» έχει μεγάλες επιπτώσεις και στον αθλητισμό ειδικά στο λαρισινό ποδόσφαιρο που μετράει σημαντικές «πληγές», με την ΕΠΣΛ να αναβάλει τα πρωταθλήματα επ’ αόριστον και δεν έχει κάνει ούτε κλήρωση των αγώνων.


 Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα γήπεδα είναι πλημμυρισμένα, οι παίκτες έχουν περίπου δέκα μέρες αποχή από τις προπονήσεις, σταμάτησε άδοξα το τουρνουά ποδοσφαίρου «Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη» (δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την επιχορήγηση των ομάδων από τον Δήμο Λαρισαίων), ενώ το βασικό ερώτημα είναι πόσες ομάδες πλέον θα κατέβουν στα πρωταθλήματα.
Χθες στέλεχος της ΕΠΣΛ μας έλεγε: «Ο τυφώνας «Λευτέρης» (σ.σ. εννοούσε τον Αυγενάκη) σταμάτησε 25 ομάδες, ενώ ο “Daniel” ελπίζω να έχει πολύ μικρή επίπτωση».
Και η αιτία θα είναι ότι αναμένεται να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα γιατί πολλοί παράγοντες είχαν επίπτωση στις επιχειρήσεις τους από τις πλημμύρες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους και δε θέλουν να φανούν ασυνεπείς.
Πάντως η διοίκηση της ΕΠΣΛ προσανατολίζεται να ενισχύσει με οποιοδήποτε τρόπο τα σωματεία και ήδη φάνηκε από τις ενέργειες που έκανε να χρηματοδοτηθεί η τοπική ένωση (θα πάρει μέρος των εισπράξεων από τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Γιβραλτάρ).
Η ΕΠΟ ήδη έστειλε δυο φορτηγά νερά με 32 παλέτες του 1,5 λίτρου έκαστος, αλλά και ρουχισμό που δόθηκαν στον Δήμο Λαρισαίων και στον Δήμο Φαρσάλων. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης δήλωσε: « Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στο δράμα που ταλανίζει τους συνανθρώπους μας μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε τον νομό μας. Το ποδόσφαιρο, ως το πιο λαοφιλές άθλημα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και οι άνθρωποί του θα είναι πάντα εκεί να στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Ως ΕΠΣΝ Λάρισας έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο στηρίζοντας τόσο μεμονωμένους ποδοσφαιριστές, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και απλούς συμπολίτες μας είτε έχουν είτε δεν έχουν σχέση με το χώρο μας. Ζητάμε από όλο τον κόσμο να συσπειρωθεί σε αυτή την προσπάθεια, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για να δείξουμε ότι στα δύσκολα δεν υπάρχει κι δεν χωράει κανένας διαχωρισμός. Εμείς ως ΕΠΣΝΛ επιφυλασσόμεθα ότι μεμονωμένα αλλά και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία θα συνεχίσουμε τρόπους στήριξης των σωματείων μας που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία. Ευχαριστούμε πολύ την ΕΠΟ για τα άμεσα αντανακλαστικά της, με την παροχή των φιαλών νερών. «Η εκπρόσωπος της ΕΠΟ Μαρία Γκούμα τόνισε: «Η ΕΠΟ ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει, να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες του κόσμου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στη Θεσσαλία. Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας από τη Λάρισα και τα Φάρσαλα και θα πάμε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο ώστε να παραδώσουμε φορτηγά με νερά προς τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Θα είμαστε δίπλα στο τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όποτε μας χρειαστεί».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass