Ο ΓΣΛ συνεχίΖΕΙ

ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΟ ΜΑΪΣΤΡΕΝΚΟ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ...

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2023 12:30

Ο ΓΣΛ συνεχίΖΕΙ και αυτό φαίνεται σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρότι ως ομάδα έχει αναστείλει τη λειτουργία και δεν υπάρχει ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν διαγενεακά είχαν το αίσθημα της αλληλεγγύης, γι’ αυτό αυτή η ομάδα τη δεκαετία του 1990 ανέβαινε τη μία κατηγορία μετά την άλλη.


Χθες στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου και στην ταφή του το παρών έδωσαν συμπαίκτες, διοικητικοί του και παίκτες που είχε ο εκλιπών όταν ήταν προπονητής.
Οι έφοροι Δημήτρης Τσούμας, Γιώργος Κανταράκης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΚ Δημήτρης Κουραμάς, οι συμπαίκτες του Κώστας Αγορογιάννης, Γιούλης Μαϊμάνης και παίκτες που τον είχαν τεχνικό όπως οι:
Αγγελακόπουλος, Γκιουλέκας, Αργυρόπουλος, Παπαχρήστος, Παπακώστας, Καρπούζας, Βλαχούλης, Μιχμίζος, Λιάκος, Θρ. Λιάγκας, διαιτητής Γιατρόπουλος και άλλοι.
Κάποιοι άλλοι ήταν νοερά όπως ο Βασίλης Σπανούλης, που μαζί με όλους τους προαναφερθέντες συμμετείχαν στα έξοδα της κηδείας και της ταφής του, γιατί ομάδα αυτό σημαίνει. Βοήθησαν τον Βλάντο και τη γυναίκα του Λόρα.
Ο αποβιώσας γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1962, υπήρξε παλαίμαχος παίκτης του ΓΣΛ (1992-95), πρωταθλητής εφήβων με την ομάδα του Κεραυνού την περίοδο 1998-99. Ξεκίνησε προπονητική καριέρα στις λαρισινές ομάδες ΓΣΛ, ΑΕΛ ΓΣ, ΓΣ Ολύμπια, Ακαδημίες Γ.Σ.. Νίκαιας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass