Στα χαρακώματα ΑΕΛ και Θεοδωρόπουλος

*Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Ο ΠΣΑΠΠ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ, ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2023 12:00

Στα χαρακώματα βρίσκονται η ΑΕΛ και ο πρώην αρχηγός Κώστας Θεοδωρόπουλος καθώς ζητήθηκε από τον πλημμυροπαθή παίκτη να λύσει τη συνεργασία με την ομάδα λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.


Χθες αργά το βράδυ έβγαλε και ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τον καλεί σε απολογία. Αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ. Θωμά Κυπαρίσση.
Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να ακούσουν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του».
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος λίγο νωρίτερα είχε λάβει στήριξη από τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών- Ποδοσφαιριστριών) για την καταστροφή της οικογένειάς του: «Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι, αλλά και εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».
Ο τερματοφύλακας που συνήλθε από τον τραυματισμό του πριν λίγες μέρες και σύμφωνα με τη διοίκηση είπε ότι θα πρέπει η ομάδα να ασχοληθεί με τους πληγέντες και λιγότερο με τις προπονήσεις, ενώ τονίζει ότι προπονητής και γενικός αρχηγός έκαναν τα πάντα για να ανταποκριθούν στο αίτημά του για ρουχισμό και εφόδια. Ο Θεοδωρόπουλος διαψεύδει τα πάντα λέγοντας ότι προπονητής και γενικός αρχηγός ασχολούνταν περισσότερο με τη γέφυρα παρά με το πάθημα που έχει αυτός και η οικογένειά του.
Πάντως αυτή τη στιγμή ο παίκτης βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση αφού δεν είναι δυνατόν να μπορέσει να βρει ομάδα με προγραμματισμένη έναρξη πρωταθλήματος σε μια βδομάδα! Επίσης δε γνωρίζουμε αν μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά των δύο πλευρών.

Στο Άγιο Ορος
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ εξετάζει το ενδεχόμενο, όπως και πέρυσι, να μεταβεί μεθαύριο στο Άγιο Όρος αυθημερόν. Επίσης, το σημερινό οικογενειακό διπλό μετατέθηκε για αύριο Κυριακή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass