Δυνατό οικογενειακό διπλό για την ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΕΛ FC ARENA - ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 11:07

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μέσα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία από τις καταστροφικές πλημμύρες που προξένησε η κακοκαιρία «Daniel» στη Λάρισα η ΑΕΛ προσπαθεί να συνεχίσει την προετοιμασία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε, οι επιπτώσεις των δυσμενών καιρικών φαινομένων χτύπησαν και τους «βυσσινί», τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων, οι Κοσονού, Ρούσσης και Παρασκευάς, επλήγησαν από τις πλημμύρες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν οι ίδιοι, ενώ η οικογένεια του Θεοδωρόπουλου μετράει τις δικές της πληγές, καθώς το σπίτι στις Εργατικές Κατοικίες στη Γιάννουλη υπέστη σημαντικές ζημιές.
Η ΑΕΛ, αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το προπονητικό της κέντρο στα Δένδρα, προπονείται τις τελευταίες ημέρες στο AEL FC ARENA, το οποίο θα χρησιμοποιεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Αύριο Σάββατο και λόγω της αδυναμίας να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν οι «βυσσινί» θα πραγματοποιήσουν οικογενειακό διπλό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, το οποίο δεν θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, αλλά θα έχει τη μορφή φιλικής αναμέτρησης. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο οικογενειακό διπλό να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της επίσης πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Super League 2 (καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα για ενδεχόμενη αναβολή ή κάτι άλλο).
Επομένως, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αναμένεται αύριο να δοκιμάσει το βασικό αγωνιστικό σχήμα, αλλά και κάποιες διαφοροποιήσεις στην τακτική της ομάδας που έχει στα πλάνα του.
Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, το βασικό σχήμα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ένας εκ των Σουλούκου-Βενετικίδη, δεξιά στην άμυνα ο Καλουτσικίδης, αριστερά ο Μαϊδανός, στο κέντρο της άμυνας οι Ηλιάδη, Στάμου, στα χαφ οι Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου και Οτορμίν και στην επίθεση οι Μαυριάς, Κοσσονού και Όγκμποε (σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Οτορμίν πίσω από τον Όγκμποε). Μέσα στα πλάνα του Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι να δοκιμαστεί η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και σε σχηματισμό 4-4-2.
Ο Νίνο χθες δεν προπονήθηκε λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων, ο Θεοδωρόπουλος που μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του, ενώ από εκεί και πέρα ο Πατράλης διεκδικεί θέση στα αμυντικά χαφ και ο Πεντρόσο στα πλάγια της επίθεσης, ενώ ο βαθμός της αγωνιστικής ετοιμότητας του νεοαποκτηθέντα Μπρου αναμένεται να επηρεάσει τη διαμόρφωση του βασικού σχήματος.

kamakas1.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΚΑΣ
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιώργο Καμάκα για την ομάδα Νέων Κ-19. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Ζηρδέλη, ο οποίος δεν καθίσταται δυνατός να συνεχίσει για προσωπικούς λόγους.
Νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Καμάκας που έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στην ΑΕΛ κατά το παρελθόν και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο υποδομών.
Ο κ. Γιώργος Καμάκας έχει παρουσία 30 ετών στον χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα από το 1993 εργάζεται ως προπονητής μέχρι και σήμερα. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A.
Δούλεψε στην ΑΕΛ από το 2003 – 2008. Συγκεκριμένα από το 2003 – 2004 στην πρώτη ομάδα (με προπονητές Τάκη Παραφέστα - Οράσιο Μοράλες). Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ήταν επικεφαλής επτά προπονητών στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ.
Το 2008 ήταν βοηθός προπονητή – γυμναστής στην ΠΑΕ Καβάλα, ενώ για δύο χρόνια (2015 – 2017) δούλεψε στις Μικτές ομάδες του νομού μας.
Τέλος, έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Λάρισας: Τοξότη, Νέες Καρυές, Ηρακλή Χάλκης, Αετό Μακρυχωρίου, Φαλανιακό, Δωτιέα Αγιάς, Νίκαια, Μαχητή Τερψιθέας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Τύρναβο 2005, Απόλλων Λάρισας Κ-19.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass