Νίκη πέτυχε η Εθνική Ελπίδων

*ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΔΟΡΑΣ ΜΕ 1-0 *ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΚΟ ΝΙΝΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2023 10:35

Με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μάρκο Νίνο, να ξεκινάει βασικός και να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, η Εθνική Ελπίδων νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Ανδόρα για τα προκριματικά του Euro 2025.

Σκόρερ για την Εθνική ομάδα, η οποία απειλήθηκε ελάχιστα στην αναμέτρηση, ο Χρήστος Τζόλης στο 49ο λεπτό. H Εθνική ομάδα ανέλαβε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων με την Ανδόρα να αμύνεται πίσω από την μπάλα και να βγαίνει σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, η κεφαλιά του Ολιβέιρα στο 12ο λεπτό από τη μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, οι παίκτες της Εθνικής πίεσαν περισσότερο και απείλησαν 3 φορές μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά στο 24ο λεπτό με το πλασέ του Κρυπαράκου από το σημείο του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Τζόλη, να περνά λίγο άουτ. Στο 30ό λεπτό ο Ντε Κάστρο σταμάτησε το μακρινό σουτ του Κίτσου.
Ο τερματοφύλακας της Ανδόρας κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο δυνατό σουτ του Σουρλή στο 34ο λεπτό, διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Χρήστος Τζόλης με εκπληκτικό σουτ εντός περιοχής έδωσε προβάδισμα στην Εθνική oμάδα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια για τον επιθετικό της «γαλανόλευκης», ο οποίος είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα με τη Λευκορωσία στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στη συνέχεια η Εθνική oμάδα διαχειρίστηκε το προβάδισμα της μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Βορεϊοιρλανδού διαιτητή Τζέιμι Ρόμπινσον, που βρήκε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να πανηγυρίζουν για την πρώτη τους νίκη στα προκριματικά του EURO 2025. Στα άλλα ματς του ομίλου της Εθνικής μας, η Πορτογαλία επικράτησε 5-0 της Λευκορωσίας και η Κροατία νίκησε 4-2 τα Νησιά Φερόε.
ΑΝΔΟΡΑ (Ιλόι Κάσαλς): Ντε Κάστρο, Μπόρα, Ροντρίγκεζ (46’ Μπουταρφάς), Ρόμπινατ (72’ Άλβαρεζ), Ακόστα, Ολιβέιρα, Ιζκιέρδο, Μπαμπό, Ρέμολινς (86’ Μπερνιέτ), Σόλα (67’ Ρέντε), Ροντρίγκο.
ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46’ Κουρφαλίδης), Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Μεταξάς, Σουρλής (86’ Δαρέλας), Κρυπαράκος, Νίνο (46’ Νιάρχος), Τζόλης (92’ Παναγιώτου), Κούτσιας (67’ Μπελεβώνης).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ
1. Πορτογαλία     6 (2 αγ.)
2. Ελλάδα     4 (2 αγ.)
3. Νησιά Φερόε     4 (3 αγ.)
4. Κροατία     3 (1 αγ.)
5. Ανδόρα     3 (5 αγ.)
6. Λευκορωσία     3 (5 αγ.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass