Γ.Σ. Φαλάνης: Οπλο μας η ενότητα και η αλληλεγγύη

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2023 12:30

Την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και ο τοπικός αθλητισμός αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο στην παρακάτω ανακοίνωσή του ο Γ.Σ. Φαλάνης:


«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φαλάνης εκφράζει τη θλίψη και την απελπισία του ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έλαβαν μέρος σε όλη τη Θεσσαλία. Οι καταστροφές αυτές ήρθαν και σε πολλές οικογένειες του χωριού μας, καθώς επίσης και στο δεύτερο σπίτι μας, το κλειστό γυμναστήριο. Όπως καταλαβαίνετε, το μέλλον του κλειστού μας είναι αβέβαιο προς το παρόν, αλλά μετά από κάθε καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.
Ο αθλητισμός δεν τελειώνει. Έτσι και εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειές μας μέσω του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΕΣΚΑΘ, της ΕΣΠΕΚΕΛ και φυσικά της Ε.Ο.Κ., προκειμένου με τη βοήθεια και τη στήριξή τους να ορθοποδήσουμε και να επαναφέρουμε σιγά-σιγά το χαμόγελο στις τάξεις μας.
Είμαστε δίπλα σε όλη την κοινότητα της Φαλάνης και το όπλο μας είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη.
Τέλος, με την υποχώρηση και των τμημάτων νερού στην περιοχή του κλειστού μας που έχουν ακόμη υψηλή στάθμη θα έχουμε πλήρη εικόνα να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. Το σίγουρο είναι για αρχή ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε σε άλλον χώρο. Σύντομα νεότερα, τώρα προέχει η στήριξη στα νοικοκυριά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass