Δυσκόλεψε η αποστολή της ΑΕΛ

*ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΟΣ *ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2023 12:30

Του Σωτ. Κέλλα
Μετά τον χθεσινό καταρτισμό των ομίλων στο δεύτερο τη τάξει ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα, τη Super League 2 η ΑΕΛ θα έχει δύσκολη αποστολή στην επίτευξη του στόχου της που είναι άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, καθώς στον όμιλό της τοποθετήθηκαν ο φιλόδοξος Λεβαδειακός αλλά και δυνατός Αιολικός, αντίθετα ο Διαγόρας πήγε στον άλλο όμιλο.


Επίσης οι Β’ ομάδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τοποθετήθηκαν στον Β’ όμιλο, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στον Α’. Ο καταρτισμός πραγματοποιήθηκε πριν την κλήρωση. Ο Αλμωπός Αριδαίας συμμετείχε με αστερίσκο επειδή η συμμετοχή του δεν είναι βέβαιη και αν δεν παίξει σημαίνει ότι οι ομάδες θα έχουν δυο ρεπό!
Η σύνθεση των ομίλων:
ΒΟΡΕΙΟΣ (Α’): ΑΕΛ, Ηρακλής, ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΚ Β’, Μακεδονικός, Λεβαδειακός, Αιολικός, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός, Αλμωπός Αριδαίας*.
ΝΟΤΙΟΣ (Β’): Παναθηναϊκός Β’, Ολυμπιακός Β’, Γιούχτας, Τηλυκράτης, Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Χανιά, Διαγόρας, Ιωνικός, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Καλαμάτα.
Το φετινό πρωτάθλημα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνων πλέι οφ και πλέι άουτ και στους δύο ομίλους, από τους οποίους θα κριθούν οι πρωταθλητές κάθε ομίλου, που θα πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου στη Super League 1, και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν στον υποβιβασμό τη 12η και 13η της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.
Στα πλέι οφ για τον πρωταθλητή κάθε ομίλου θα μετέχουν οι ομάδες από την 1η έως την 5η θέση, ενώ στα πλέι άουτ οι ομάδες από την 6η έως την 11η θέση, από τις οποίας θα υποβιβάζονται τρεις.
Τόσο τα πλέι οφ όσο και πλέι άουτ θα διεξαχθούν σε δύο γύρους των πέντε αγωνιστικών.
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στα πλέι οφ όσο και στα πλέι άουτ, οι ομάδες θα συμμετάσχουν με τους μισούς βαθμούς από αυτούς που θα συγκεντρώσουν στην κανονική περίοδο. Σε περίπτωση, μονού αριθμού, για παράδειγμα 39 πόντοι, οι βαθμοί στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω (20).
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Δύο παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ άγγιξαν τα προβλήματα της κακοκαιρίας που διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Θωμά, αλλά χωρίς οι ίδιοι να κινδυνεύσουν (πλημμύρισαν μόνο τα υπόγεια των κατοικιών τους ), οι νεοαποκτηθέντες Ρούσσης και Παρασκευάς.
ΑΝΑΒΟΛΗ
Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι μεταξύ Πιερικού-ΑΕΛ όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Πιερικός, που ανέφερε τα εξής: «Αναβάλλεται το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με τη Λάρισα λόγω αδυναμίας της Θεσσαλικής ομάδας να ταξιδέψει στην πόλη μας. Κατόπιν τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε ο καθιερωμένος αγιασμός του οποίου η ημερομηνία και ώρα τέλεσης θα ανακοινωθεί σε νεότερη ανάρτηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass