Ποιος είναι ο Μπρου...

*ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2023 12:00

Του Σωτ. ΚέλλαΗ ΑΕΛ προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Βελγομαροκινό Άνις Μπρου, ηλικίας 24 ετών, που είχε θητεία κυρίως σε βελγικές ομάδες.


Αρχικά ξεκίνησε από τη Ρόντα, αλλά τον Ιούλιο 2020 τον πήρε η URSL Βισέ παίζοντας στη Nationale 1 (Γ’ Εθνική). Παρά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023, η συγκεκριμένη ομάδα δεν του ανέκοψε το μέλλον του, όταν τον ζήτησε η Σταντάρ Λιέγης που τον έστειλε στη δεύτερη ομάδα στη Β’ Εθνική (τερμάτισε προτελευταία).
«Ήθελε να ανέβει ένα επίπεδο και ο πρόεδρος δεν ήθελε να τον επιβραδύνει», είπε ο Μπέρνερντ Σμιτς, ο προπονητής της URSL Μπισέ.
Οι σχολιασμοί είναι θετικοί, καθώς αναφέρουν ότι έχει ταχύτητα, ντρίπλα και φυσική κατάσταση, αλλά όχι καλή προσαρμογή στην τακτική λόγω του νεαρού της ηλικίας του.
Αυτή λογικά είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ.
Στη δεύτερη ομάδα της Σταντάρ Λιέγης έπαιξε 32 παιχνίδια (3 γκολ), ενώ στην προηγούμενη ομάδα του έπαιξε σε δύο χρόνια σε 24 παιχνίδια. Πάντως, κάθε χρονιά δέχεται και από τρεις κίτρινες κάρτες.ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
ΑΕΛ και Λαμία είχαν προγραμματίσει να δώσουν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας σήμερα Σάββατο (17:30) στο AEL FC ARENA, εκμεταλλευόμενες τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα διεξαχθεί. Ο λόγος είναι η κακοκαιρία «Daniel», η οποία έπληξε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα τη Θεσσαλία.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Λαμία έχει ως εξής: «Εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας τις προηγούμενες μέρες ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ομάδας μας στη Λάρισα δεν θα πραγματοποιηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass