Συμφώνησε με τον ο Brrou η ΑΕΛ

*ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ *ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2023 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Λίγες μέρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, η ΑΕΛ κινήθηκε για την απόκτηση ενός ξένου πλάγιου επιθετικού νεαρής ηλικίας, με τον οποίο ήδη οι συζητήσεις έχουν τελεσφορήσει και
-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ντυθεί στα βυσσινί.


Πρόκειται για τον Βελγομαροκινό μεσοεπιθετικό Anisse Brrou, με τον οποίο η ΠΑΕ έχει ήδη έλθει σε συμφωνία και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το πρωί στη Λάρισα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρώσει το deal με την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας.
Είναι γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1999, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γκενκ, πριν μετακινηθεί στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ρόντα, με τη Β’ ομάδα της οποίας αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Από την ομάδα του Ρότερνταμ τον απέκτησε με μεταγραφή η URSL Visé, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την επίσης βελγική Standard Luik 16 FC (Β’ κατηγορία Βελγίου).
Στο μεταξύ, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προστέθηκαν δύο παίκτες από την Κ-19 που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, ο Νίκος Κουκουράβας και ο Βασίλης Αρσένης, ο οποίος γεννήθηκε το 2005 και αποκτήθηκε από τον ΠΟΕ.
Αυτό σημαίνει ότι το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αυξάνεται συνεχώς, κάτι που του δημιουργεί προβληματισμό όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για το ποιους θα συμπεριλάβει στην αποστολή.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν κανονικά παρά τη βροχόπτωση, ενώ με αγωνία περιμένουν τις εξελίξεις στα καιρικά φαινόμενα για να δούνε αν θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία στο Ael Fc Arena.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.
Ο ΖΗΡΔΕΛΗΣ ΣΤΗΝ Κ-19
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Ζηρδέλη, που αναλαμβάνει την ομάδα Κ-19. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση: «Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία από τις ομάδες που εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Δαμασιακός (ήταν βοηθός του Φώτη Πλίτση), που αγωνίζεται στη μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού Λάρισας, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλους συλλόγους της Λάρισας (Αιγάνη - Μάνδρα). Το 2007 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αστέρα Μυρτιάς, το 2011 μεταπήδησε στον Α.Ο. Χερσονήσου και το 2013 συνέχισε στον Α.Ο. Μινωικής. Τέλος, το 2015 πριν έρθει στη Λάρισα εργάστηκε στο Καστέλλι Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass