Αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΛ στο μπάσκετ

*ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ *ΜΠ. ΣΑΚΑΡΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2023 12:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο Κλειστό του Αγ. Θωμά η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «βυσσινί» θα αποτελέσουν τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού σε Εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στη National League 2 (Γ’ Εθνική) όπου θα αγωνιστούν φέτος. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον ΑΠΣ Κούπα Κιλκίς.


Νωρίτερα ωστόσο, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 13 του μηνός, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Αγ. Βαρβάρα Καβάλας στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αντίστροφη, λοιπόν, μέτρηση άρχισε για τους «βυσσινί» ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της φετινής σεζόν και η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στο τελευταίο στάδιο.
«Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αν και καθυστερήσαμε με την έναρξη της προετοιμασίας και ουσιαστικά προπονούμαστε για δέκα περίπου ημέρες, η ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της και προχωράμε με ικανοποιητικό ρυθμό» δήλωσε ο τεχνικός των «βυσσινί» Μπάμπης Σάκαρης και πρόσθεσε:
«Υπάρχει όρεξη και καλή διάθεση από τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στο μοντάρισμα της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του κυπέλλου το οποίο θα μπορούσα να πω ότι θα είναι σαν ένα επίσημο φιλικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με στόχο να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο».
ΠΑΡΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ στη χθεσινή προπόνηση, καθώς στο Κλειστό του Αγ. Θωμά βρέθηκε ο νέος πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ, Λάμπρος Ιωακείμ. Ο κ. Ιωακείμ συνεχάρη την ομάδα για την περσινή της επιτυχία, ευχήθηκε σε όλους καλή υγεία και επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα, τονίζοντας την αμέριστη στήριξη της διοίκησης. Μαζί του ήταν ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του νέου Δ.Σ. της Ερασ. ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας, ο οποίος και αυτός από την πλευρά του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη νέα προσπάθεια.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ΑΕΛ, η οποία θα παρουσιάσει ένα νεανικό σχήμα τη φετινή σεζόν στη National League 2 (Γ’ Εθνική). Οι περισσότεροι μεταγραφικοί στόχοι υλοποιήθηκαν και απομένει μία ακόμα μεταγραφή που αφορά στην περιφέρεια.
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ είναι οι Ντίνος Σιαμέτης (περιφερειακός, από Αναγ. Καρδίτσας), Νίκος Σιμόπουλος (περιφερειακός, από Πελασγιώτιδα), Γιώργος Τσιότας (φόργουορντ, από Αναγ. Καρδίτσας), Νίκος Ζησούλης (περιφερειακός, από Αστέρα), Θωμάς Τσιρόφωτος (σέντερ, από Αχιλλέα Τριανδρίας), Άρης Βλάχος (σέντερ, από Νίκαια 2012) και Κώστας Νταής (περιφερειακός, από Ναύαρχο Βότση).
Παράλληλα από τον περσινό κορμό ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Αθανάσιος Γκανέτσας, Μανώλης Γεωργάκης, Βαγγέλης Καραδήμος, Νίκος Λιάπης, Αλέξανδρος Δελής, Νίκος Κοντογιάννης και Νίκος Μηλιώνης.
Στο προπονητικό τιμ τον τεχνικό Μπάμπη Σάκαρη πλαισιώνουν οι κ. Θανάσης Αμδίτης και Γιώργος Βαγιόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass