Φιλικό σαν επίσημο!

* Ηττήθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2023 12:02

Σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου οι συνθήκες προσομοίαζαν κατά πολύ με αυτές επίσημου αγώνα,

ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου που επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» ύστερα από πέντε χρόνια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε και πάλι στα τελευταία λεπτά, διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες αλλαγές, όπως συνέβη και με αντίπαλο την Α.Ε. Κιλελέρ.
Στο 6’ σε σουτ του Σκοπελίτη απέκρουσε αρχικά ο Νούσιας, αλλά στη συνέχεια την μπάλα διεκδίκησε ο Σέττος, ο οποίος ανατράπηκε και το πέναλτι που καταλογίστηκε αξιοποίησε ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Φίλιππος Σκοπελίτης, ανοίγοντας το σκορ. Με ένα εκπληκτικό σουτ του Σέριαν Μιφτάρι (ο έτερος αρχηγός) από 30 μέτρα στο αριστερό «Γ» του Σταυράκη, οι Τσαριτσανιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 31’, ενώ στο 41’ «άγγιξαν» την ολική ανατροπή σε φάση διαρκείας, αλλά το σουτ του Γκαραλιάκου αποκρούστηκε επί της γραμμής τέρματος από αμυνόμενο.
Με τη συμμετοχή του Αναστασίου, η ομάδα του Βόλου απείλησε στο 68’ (η κεφαλιά του από τη σέντρα του Κ.Σ.Καμπέρη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Ν. Δραχαλίβα) και πήραν το προβάδισμα στο 74’ (αφού ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε εύστοχα στην αριστερή γωνία).
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90’ ο Γκέρι Τζέκα με θεαματικό «ψαλιδάκι», μετά από σέντρα του Κακάμη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με συνεργάτες τους Χρήστο Νάκα - Δημήτρη Μίχο, οι οποίοι κλήθηκαν να διαχειριστούν και κάποιες στιγμές έντασης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (46’ Ν. Δραχαλίβας), Μιφτάρι (69’ Ν. Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας (46’ Ηλ. Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Αθανασούλης, Τσούτσας (57’ Σεμερτζίδης), Γανός (74’ Φορτούνας), Γκαραλιάκος (74’ Βασιλειάδης), Στ. Δραχαλίβας (74’ Ματούλας), Δριστέλας (74’ Κωνσταντίνου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας, Κατσαγεωργίου (46’ Τζέκα), Παπαϊωάννου (66’ Κούλπας), Μπλατσέρι (66’ Αναστασίου), Παπαδήμος (46’ Αθ. Κυρίτσης), Σέττος (73’ Καρατσόλης), Πετράκος (87’ Γιαρλελής), Σκοπελίτης (46’ Κ.Φ.Καμπέρης).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass