MotoGP - Καταλονίας σαν παλιό καλό κρασί

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2023 9:06

Στη Βαρκελώνη πραγματοποιείται ο 11ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.
Τα βλέμματα των φίλων του MotoGP είναι στραμμένα το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου στην Ισπανία και τη Βαρκελώνη όπου πραγματοποιείται ο 11ος γύρος του πρωταθλήματος. Η πίστα του Μονμελό είναι από τις πιο δημοφιλείς στο αγωνιστικό ημερολόγιο και κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της μοτοσικλέτας. Η πίστα του Μονμελό μας χαρίζει πάντα συναρπαστικούς αγώνες και απρόβλεπτους νικητές. Όπως είναι φυσιολογικό, ο φορμαρισμένος και αλάνθαστος Πέκο Μπανάια και στην Καταλονία θα έχει τον πρώτο λόγο. Η Ducati αποδίδει καλά τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη και η νίκη είναι μέσα στις δυνατότητες του πρωταθλητή. Στο παιχνίδι της νίκης θα είναι ο Χόρχε Μαρτίν ο οποίος διανύει καλή περίοδο φόρμας, ενώ και ο Αλέιξ Εσπαργκαρό θα είναι μέσα στους πρωταγωνιστές.
Για το βάθρο θα παλέψει ο Μάρκο Μπεζέκι με την Ducati της VR46, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δυνατοί αναμένεται να εμφανιστούν οι αναβάτες της KTM, ιδιαίτερα ο Μπαντ Μπίντερ που για μια ακόμα φορά στην Αυστρία έδειξε ότι είναι ανταγωνιστικός φέτος σε όλες τις πίστες. Ερωτηματικό θα αποτελέσει ο Φάμπιο Κουαρταραρό με την Yamaha, ενώ περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Μαρκ Μάρκεθ στον αγώνα της πατρίδας του.
Αξέχαστο έχει μείνει το λάθος του Aleix Espargaro που νόμισε ότι τερμάτισε έναν γύρο πριν το κανονικό κι έπεσε από τη δεύτερη στην πέμπτη θέση της κατάταξης.
Για ακόμη έναν αγώνα ο Alex Rins δεν θα βρεθεί στη σέλα της LCR Honda, καθώς ακόμη αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο πόδι. Ο Ισπανός θα αντικατασταθεί για ακόμη μία φορά από τον συμπατριώτη του Iker Lecuona, ο οποίος φιλοδοξεί να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή σεζόν.
Σε μία ακόμη ευρωπαϊκή πίστα, το πρόγραμμα θα παραμείνει απαράλλαχτο με τις πρέπουσες αλλαγές σε νωρίτερη ώρα σήμερα για να μην συμπέσει ο αγώνας με αυτόν της Formula 1 στην Ιταλία. Αγώνας: 15:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass