Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2023 9:05

Περιστέρι-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
*Έβγαλε η κληρωτιδα για το Super Cup στο μπασκετ

Τα ζευγάρια Περιστέρι-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός έβγαλε η κληρωτίδα για τους ημιτελικούς του Super Cup. H διενέργεια της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Το Super Cup για το 2023 θα πραγματοποιηθεί, όπως και πέρυσι, στη Ρόδο και στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας, το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου.


Στο Super Cup 2003 μετέχουν οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της Basket League της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Super Cup 2023 έχουν ως εξής:
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
Περιστέρι–Ολυμπιακός
ΠΑΟK–Παναθηναϊκός
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
«Μικρός» Τελικός
Τελικός

 

Προς τη συμμετοχή μόνο δώδεκα ομάδων
*Στην Basket League τη σεζον 2023-24

Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Τρίτωνα στην Basket League χθες, το σενάριο να διεξαχθεί με δώδεκα ομάδες το πρωτάθλημα αυτής της σεζόν (2023-24) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για να αντικατασταθεί ο Τρίτωνας με άλλη ομάδα και απλά απομένει να επικυρωθεί η απόφαση. Οι δώδεκα ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League της σεζόν 2023-24 είναι οι εξής: ΑΕΚ, Απόλλων Πάτρας, Άρης, ΑΣ Καρδίτσας, Κολοσσός Ρόδου, Λαύριο, Μαρούσι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Προμηθέας Πάτρας.

 

Χοροεσπερίδα διοργανώνει η Δάφνη Γλαύκης

Την καλοκαιρινή της χοροεσπερίδα διοργανώνει η Δάφνη Γλαύκης, σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ, στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Γλαύκης.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Δημήτρης Ντούσιας, Βασίλης Κουτσιώνας, Μάιρα Βεργίνη και Ματίνα Αστεριάδη, με τη Διοίκηση να υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με πολύ κέφι και τραγούδι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Για το 3x3 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
*Στην 3η αγωνιστικη της Super League

Έπειτα από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, καθώς έχουν «πονηρές» αποστολές, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει το 2x2 μέχρι στιγμής, κοντράρονται με Λαμία (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, παίζουν τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος στον Πειραιά. Περιμένουν τη Λαμία που παραμένει αήττητη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Οι «ασπρόμαυροι», μετά το ματς με τη Χαρτς, ταξιδεύουν στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον... αλλοπρόσαλλο ΟΦΗ που καλείται να σταθεροποιήσει την απόδοσή του εφόσον επιθυμεί να βρεθεί στην εξάδα.
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, έπειτα από τους οδυνηρούς αποκλεισμούς τους από το Champions League, κοντράρονται εκτός έδρας με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν, μάλιστα, ήδη μία «γκέλα» στο ενεργητικό τους και δεύτερη θα πέσει... βαριά. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» να είναι αήττητος έπειτα από τα δύο πρώτα ματς.
Τυπικά γηπεδούχοι είναι οι νεοφώτιστοι Κηφισιά και Πανσερραϊκός. Η ομάδα των βορείων προαστίων περιμένει στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς. Τα «λιοντάρια» κοντράρονται με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τέλος, ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο και πάλι στον πάγκο του, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Τους πρώτους τους βαθμούς αναζητούν οι «κίτρινοι», να δώσουν συνέχεια στην άνετη νίκη επί του ΟΦΗ, ευελπιστούν οι Αρκάδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
21:00 «Αθανάσιος Διάκος», Κηφισιά – Ατρόμητος
ΑΥΡΙΟ
21:00 Τούμπα, Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
ΚΥΡΙΑΚΗ (3/9)
20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Αρης – Αστέρας Τρίπολης
20:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λαμία
20:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
21:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ (στο VAR διαιτητής θα είναι ο λαρισαίος Θανάσης Τζήλος)
21:45 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων , ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 6-0 6
2. ΠΑΟΚ 5-1 6
3. ΠΑΣ Γιάννινα 3-0 4
4. Λαμία 3-2 4
5. Αστέρας Τρίπολης 3-3 3
* 6. Παναθηναϊκός 3-0 3
7. ΟΦΗ 3-5 3
* 8. ΑΕΚ 1-1 1
9. Πανσερραϊκός 1-3 1
*10. Παναιτωλικός 0-0 1
11. ΝΠΣ Βόλος 2-5 1
12. Άρης 2-4 0
13. Κηφισιά 1-5 0
*14. Ατρόμητος 0-4 0
*Έχουν από έναν αγώνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass