ΑΕΛ

Φιλικό με Τρίκαλα χωρίς τον Ηλιάδη…

*Μετατέθηκε η κλήρωση για 11 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2023 12:35

Του Σωτ. Κέλλα
Τον τέταρτο φιλικό αγώνα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της δίνει σήμερα η ΑΕΛ, που αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στις 17.30 στο Ael Fc Arena. Με αυτό το παιχνίδι ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ολοκληρώνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που περιλαμβάνει το μοντάρισμα αυτής.


Στο σημερινό φιλικό, εκτός του γνωστού τραυματία Κώστα Θεοδωρόπουλου (θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου), θα υπάρχει ένας ακόμα, ο Χάρης Ηλιάδης, που ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά ο προπονητής θέλει να τον προφυλάξει.
Χθες η ομάδα έκανε δύο προπονήσεις, σήμερα έχει φιλικό, αύριο μία προπόνηση και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρχει διήμερο ξεκούρασης.
Να πούμε ότι μέχρι τώρα υπάρχει ηρεμία στην ομάδα με εξαίρεση μια παρεξήγηση στο Καρπενήσι που λύθηκε εύκολα και δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα. Συμβαίνουν άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες...
ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Άρχισαν οι αναβολές στη Super League 2, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- η κλήρωση για το πρόγραμμα του ερχόμενου πρωταθλήματος αντί για 3 ή 4 Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη, θα γίνει στις 11 του ιδίου μήνα.
Πριν την κλήρωση θα γίνει καθορισμός των δύο ομίλων, Α’ και Β’ που στην ΑΕΛ την περιμένουν με αγωνία ιδιαίτερα για την τοποθέτηση του Λεβαδειακού που θεωρείται ανταγωνιστικό σωματείο όσον αφορά τον στόχο της ανόδου.
Για την ημερομηνία έναρξης αρχικά έχει αποφασιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά χωρίς το τηλεοπτικό συμβόλαιο μάλλον είναι δύσκολο και η αρχή ίσως γίνει τον Οκτώβριο.
Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: ΑΕΚ Β’, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιολικός Μυτιλήνης, Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός, Κοζάνη, ΠΟΤ Ηρακλής, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Τηλυκράτης Λευκάδας, Αιγάλεω, Γιούχτας, Διαγόρας, Ηλιούπολη, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιωνικός, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός Β’, Παναθηναϊκός Β’, Παναχαϊκή, Χανιά.

 

saamras.jpg

«Εφυγαν» σαν σήμερα

Σαν σήμερα έφυγαν από τη ζωή ο πρώτος κυπελλούχος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Σαμαράς και ο Νίκος Οικονομίδης συνθέτης, στιχουργός και ο τραγουδιστής σε πολλά άσματα που γράφτηκαν για τους «βυσσινί» και την ιστορία τους.
Εφυγαν και οι δύο από τη ζωή στις 31 Αυγούστου 2015, σε μία αποφράδα ημέρα για τη λαρισινή οικογένεια και την πόλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass