Τι έδειξε ο Γκουτσίδης στο Καρπενήσι...

*Αποκάλυψη ο Κοσσονού και ο Γιανναράκης * Ο Νίνο κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2023 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ επέστρεψε χθες στον κάμπο (αναχώρησε στις 9 το πρωί από το Καρπενήσι, αφού οι παίκτες έφαγαν πρωινό) μετά από παραμονή μίας εβδομάδας στο Καρπενήσι για προετοιμασία και δύο φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό Β’ (2-1) και Χανιά (1-1).


Η ομάδα χθες δεν έκανε προπόνηση και θα συνεχίσει κανονικά από σήμερα τις διπλές προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη 31/8/2023 στις 5:30 θα δώσει φιλικό αγώνα στο Ael Fc Arena με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πάρουν ένα διήμερο ξεκούρασης μετά τη συνεχόμενη προσπάθεια των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα έδειξε ότι θα έχει δύο πλάνα τακτικής το 4-4-2 και το 4-3-3 που εφάρμοσε και έδειξε να ταιριάζουν στην ομάδα.
Από πλευράς παικτών στη θέση του τερματοφύλακα δείχνει ότι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια θα γίνει μάχη μεταξύ Σουλούκου και Βενετεκίδη, ενώ ο Θεοδωρόπουλος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά την εγχείρηση που έκανε, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στα σέντερ μπακ το δίδυμο θα είναι Ηλιάδης και Στάμου με πρώτη αλλαγή τον Γιανναράκη που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
Από κει και πέρα, αυτός που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν ο Κοσσονού παίζοντας επιθετικό χαφ, κάτι που δείχνει να κινδυνεύει η θέση στο αρχικό σχήμα του Πεντρόσο, ο οποίος έχει λίγο διάστημα στην προετοιμασία, όπως και ο Αντράντα με τον Σάρατε, που έδειξε ότι είναι ένα δυνατό παιδί σε σωματοδομή.
Στο μεταξύ, υπάρχουν ανησυχίες για τον Οτορμίν που μέχρι τώρα η απόδοσή του είναι μέτρια παρότι εγνωσμένης αξίας παίκτης. Ίσως να χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα προσαρμογής, κάτι το οποίο είχε συμβεί και με τον Κολομπίνο που πέρασαν δύο μήνες για να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία στην ομάδα και τώρα είναι περιζήτητος.
Σχετικά με τις μεταγραφές, η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, αλλά δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να γίνει άμεσα.
Ο μοναδικός παίκτης που δεν χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά ήταν ο νεαρός που πήγε τελευταία στιγμή στο Καρπενήσι, ο Κουκουράβας.
Τέλος, σχετικά με τον λίγο χρόνο της παραμονής της ομάδας στο Καρπενήσι, κύκλοι του τεχνικού επιτελείου ανέφεραν ότι η ομάδα δεν είχε λόγο να παραμείνει παραπάνω με δεδομένο ότι το προπονητικό κέντρο στα Δένδρα παρέχει κάθε διευκόλυνση, ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα και για άλλο φιλικό παιχνίδι.
Στη σημερινή προπόνηση δεν θα πάρει μέρος ο Βενετεκίδης λόγω ίωσης.
Ο ΝΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μάρκος Νίνο κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Ανδόρα στις 12/9/23.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass