Γυρίζει στον κάμπο με συμπεράσματα, αλλά και ερωτηματικά...

*Η ΑΕΛ μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τα Χανιά (1-1)

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2023 13:10

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Θεός σε μια εβδομάδα έπλασε τον κόσμο, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί και η τεχνική

ηγεσία της ομάδας της ΑΕΛ με μια βδομάδα προετοιμασίας στο Καρπενήσι και δύο φιλικά να την κάνει ανταγωνιστική για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Χθες η λαρισινή ομάδα έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι όπου ήρθε ισόπαλη με τα Χανιά με 1-1 και ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης έβγαλε συμπεράσματα, αλλά έχει και κάποια ερωτηματικά.
Η εμφάνιση της λαρισινής ομάδας στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καλή και στο πρώτο ημίχρονο αν κάτι ξεχώρισε ήταν η παρουσία του Κοσσονού και το ωραίο γκολ του Μαυριά (συνδυάστηκαν οι δυο τους).
Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο 24’ όταν ο Κοσσονού τροφοδότησε τον Μαυριά που με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.
Η ομάδα των Χανίων επιχείρησε να απαντήσει στο 28ο λεπτό, αλλά το δυνατό, ευθύβολο και μακρινό σουτ του Τσέλιου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σουλούκου.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους τα Χανιά ισοφάρισαν. Ο Μανουσάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Στάμου, το οποίο εκτέλεσε ο Μάναλης και σκόραρε με τη δεύτερη προσπάθεια, καθώς την εκτέλεσή του αρχικά απέκρουσε ο Σουλούκος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και η ποιότητα του αγώνα μοιραία έπεσε, με τα Χανιά όμως να έχουν περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τη λαρισινή ομάδα.
Η ομάδα του Γκουτσίδη είχε μέχρι το 60’ δυο φάουλ με τον Αντράντα και τον Πατράλη που πέρασαν ανεκμετάλλευτα (57’, 59’) και ένα σουτ που κατέληξε άουτ από τον Πεντρόσο (60’).
Τα Χανιά απείλησαν με σουτ του Έντγκαρ στο 73ο, ενώ σε επικίνδυνη σέντρα του Δερμιτζάκη από τα αριστερά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αντωνόπουλος στο 83ο λεπτό.
Νέα επικίνδυνη σέντρα του Δερμιτζάκη για τα Χανιά, μπλόκαρε πάλι με δυσκολία ο Αντωνόπουλος στο 86ο λεπτό ύστερα από λάθος διώξιμο του Ζησούλη.
Ο αγώνας τελείωσε με ένα σουτ του Δερμιτζάκη από πλάγια αριστερά στο 90’+1 που κατέληξε άουτ..
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (74’ Αντωνόπουλος), Παρασκευάς (30’ Καλουτσικίδης, 60′ Θ. Παπαγεωργίου) , Μαϊδανός (46’ Παπαδόπουλος, 80’ Ζησούλης), Ηλιάδης (46’ Γιανναράκης), Στάμου (46’ Μαξιμένκο), Κ. Παπαγεωργίου (46’Θωμαΐδης), Πλέγας (46’ Πατράλης), Οτορμίν (46’ Αντράντα, 88’ Νινίκας), Μαυριάς (46’ Πεντρόσο), Κοσσονού (46’ Νίνο, 70’ Μιλτιάδης), Ογκμπόε (46’ Σάρατε, 88’ Ρούσης).
Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (46’ Κυρίτσης), Παναγιώτου (46’ Σερβιλάκης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος (60’ Σέχου)), Κατσούρι (46’ Νίκολιτς), Μπουρσέλης (46’ Τσορνομάζ), Τσέλιος (60’ Έντγκαρ), Λεμονής, Κόλα (46’ Μιούλερ), Μανουσάκης (74’ Βουό), Μάναλης (60’Δερμιτζάκης).

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass