Λαρισινό …τείχος στην Κοζάνη

*ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2023 10:45

Σούπερ μεταγραφή για την ομάδα της Κοζάνης, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Λαρισαίο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σουλιώτη, που θα την ενισχύσει, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Ο Δημήτρης Σουλιώτης, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1995 (28) στη Λάρισα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ εντυπωσιακό είναι και το ύψος του (1,95 μ.).
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα Αλμωπού Αριδαίας, ως αρχηγός, πραγματοποιώντας μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 1.841 λεπτά συμμετοχής. Ο ποδοσφαιριστής μετρά 86 συμμετοχές Super League 2, 41 συμμετοχές στη Football League, 14 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, 13 συμμετοχές στη Football League North, 10 παιχνίδια για playout σε Football League και Super League 2 και 1 συμμετοχή στη Super League 1. Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ και ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς κ. Διγκόζη για την ευκαιρία που μου προσφέρουν. Έχω τη διάθεση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Περιμένω όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση που θα χρειαστούμε για να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Elite League».
Τα σημερινα παιχνιδια
για τη Super League 1
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, θα διεξαχθούν σήμερα οι παρακάτω αναμετρήσεις:
19:15 Λαμία-Άρης
21:00 ΠΑΟΚ-Κηφισιά
21:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass