Αισιοδοξία για τον Π.Ο.Ε. στη «σέντρα» του Κυπέλλου Ελλάδας

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥ (17:00)

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2023 12:01

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»), Του Γιάννη Μουκίδη

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που σήμερα, στη «σέντρα» του Κυπέλλου Ελλάδας, εκπροσωπώντας τον Νομό Λάρισας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Σταυρού Λιανοκλαδίου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ανθήλης του Νομού Φθιώτιδας, και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Το διαιτητικό «τρίο» συνθέτουν οι κ. Γ. Τασιόπουλος, Κ. Αγγελόπουλος, Κ. Τασιόπουλος, από την Ένωση Θεσσαλίας.
Να σημειωθεί ότι ο σημερινός «νοκ άουτ» αγώνας αρχικά είχε οριστεί να γίνει αύριο Κυριακή, αλλά εξ αιτίας της διεξαγωγής του αγώνα Π.Α.Σ. Λαμία – Άρης για τη Super League μετατέθηκε να γίνει μία ημέρα νωρίτερα.
Ο σημερινός αντίπαλος του Π.Ο.Ε. πρωτοεμφανίζεται και θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Να θυμίσουμε ότι στα δύο φιλικά τεστ που έδωσε ο Π.Ο.Ε. με τον Πιερικό (0-1) και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (1-1) έδειξε ομαδικότητα και καλό αγωνιστικό «πρόσωπο» και άρεσε στους φιλάθλους, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Οι Ελασσονίτες ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους, ενόψει του δύσκολου αγώνα στο γήπεδο της Ανθήλης, και δείχνουν έτοιμοι για τη σημερινή «πρόκληση» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο προπονητής Νίκος Φώλλας για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας επέλεξε να έχει στην αποστολή τους: Γούπο, Μπούσια, Κορτσάρι, Λαγό, Περζιόνι, Ζιαγκλιαβό, Καραγκούνη, Κριεζή, Κουκούλη, Τσιάκο, Καραμούλα, Κωνσταντινίδη, Αγρογιάννη, Γκαμπέτα, Πέρπερα, Μπανούση, Τσιπλικιάρη.
Η αποστολή αναχωρεί από την Ελασσόνα σήμερα, στις 11.30 το πρωί, θα γευματίσει στη διάρκεια της διαδρομής και θα συνεχίσει για την Ανθήλη.
Να θυμίσουμε ότι ο Π.Ο.Ε. σε περίπτωση που περάσει στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Ελασσόνας τον γνώριμό του (…από τη Γ’ Εθνική) Ατρόμητο Παλαμά.
Χαρακτηριστικά, τα όσα δήλωσε χθες το βράδυ στην «Ε», ο τεχνικός των Ελασσονιτών Νίκος Φώλλας, μιλώντας για τον σημερινό αγώνα: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η συμμετοχή  της ομάδας του Π.Ο.Ε. στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκπροσωπούμε το Νομό Λάρισας και όχι μόνο την πόλη της Ελασσόνας και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της ιστορίας αυτού του συλλόγου. Με οδηγό  την περσινή καλή πορεία μας, παρά τις πολλές  αλλαγές στο ρόστερ, με απόλυτο ρεαλισμό και γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική και που έχει ενισχυθεί σημαντικά, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Φυσικά και το έργο μας θα είναι δύσκολο, καθώς υπάρχουν και προβλήματα, όπως το γεγονός ότι δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του Κολομβιανού Roldan  όπως και αυτό του Μουλτσιά, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του δεν έχει επανέλθει στο 100%. Ωστόσο, βλέπουμε αυτό το παιχνίδι με αισιοδοξία και είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα με απόλυτη συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας».
«ΑΥΛΑΙΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 1ης ΦΑΣΗΣ
Ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της σεζόν 2023-24 στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς διεξάγονται οι αναμετρήσεις για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, στην οποία μετέχουν κυπελλούχοι και φιναλίστ των ΕΠΣ. Οι αγώνες είναι μονοί και, σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση και, εάν χρειαστεί, και πέναλτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση του ΠΟ Αλεξανδρούπολης με τη Θύελλα Σαρακηνών ήταν αρχικά προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή (27/8), αλλά ο σύλλογος του Έβρου ζήτησε αλλαγή ημέρας διεξαγωγής, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή με τις πυρκαγιές, κα το παιχνίδι μετατέθηκε για τις 30 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (ώρα έναρξης των αγώνων στις 17:00) και τα ζευγάρια της 2ης φάσης έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού - ΠΟ Ελασσόνας
Αστέρας Ρεθύμνου - Ιάλυσος
ΑΥΡΙΟ
Πανθρακικός - Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας Ημαθίας
ΑΟ Βιστωνίδας - Απόλλων Παραλιμνίου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Βύρων Καβάλας
Δόξα Βώλακα - ΑΟ Χανιώτης
Θύελλα Κατσικά - Πιερικός
Αστέρας Πετριτή - Καστοριά
Ερμής Αμυνταίου - Αναγέννηση Άρτας
Ζάκυνθος - Απόλλων Ευπαλίου
Παναγρινιακός - Πάμισος Μεσσήνης
Πανγυθεατικός - ΑΕ Δημητσάνας
Παμβουπρασιακός - ΑΠΣ Πάτραι
ΑΟ Υπάτου - ΑΟ Δηλινάτων
Γρανίτης Αγ. Μαρίνας - Μικρασιατικός
Αχαρναϊκός - ΑΣ Αγ. Θεοδώρων
ΔΕΥΤΕΡΑ(28/8)
ΑΕ Μυκόνου - Αετός Λουτρών
ΤΕΤΑΡΤΗ (30/8 )
Θησέας Αγριάς - ΠΟ Φήκης
Εθνικός - ΠΑΟ Κρουσσώνα
ΠΟ Αλεξανδρούπολης - Θύελλα Σαρακηνών
2η ΦΑΣΗ
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού ή ΠΟ Ελασσόνας - Ατρόμητος Παλαμά
Πανθρακικός ή Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας Ημαθίας - Θησέας Αγριάς ή ΠΟ Φήκης
Αστέρας Πετριτή ή Καστοριά - Δόξα Βώλακα ή ΑΟ Χανιώτης
Ερμής Αμυνταίου ή Αναγέννηση Άρτας - ΑΟ Βιστωνίδας ή Απόλλων Παραλιμνίου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης ή Βύρων Καβάλας - Θύελλα Κατσικά ή Πιερικός
Αστέρας Ρεθύμνου ή Ιάλυσος - Εθνικός ή ΠΑΟ Κρουσσώνα
ΑΟ Νέας Αρτάκης - Αχαρναϊκός ή ΑΣ Αγ. Θεοδώρων
ΑΟ Υπάτου ή ΑΟ Δηλινάτων - Παναργειακός
Γρανίτης Αγ. Μαρίνας ή Μικρασιατικός - ΑΕ Μυκόνου ή Αετός Λουτρών
Παναγρινιακός ή Πάμισος Μεσσήνης - Ζάκυνθος ή Απόλλων Ευπαλίου
Παμβουπρασιακός ή ΑΠΣ Πάτραι - Πανγυθεατικός ή ΑΕ Δημητσάνας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass