Νέο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τα Χανιά

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2023 12:29

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’, όπου επικράτησε με σκορ 2-1, η ΑΕΛ θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Χανίων, που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.
Οι «βυσσινί» δουλεύουν σκληρά σε σαφώς καλύτερες συνθήκες από ό,τι στον κάμπο, όπου η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ενώ στο βουνό οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε ένα ιδανικό περιβάλλον.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και τους συνεργάτες του είναι πως οι ποδοσφαιριστές δείχνουν επαγγελματική συνέπεια και γνωρίζουν πολύ καλά, πως αυτήν την περίοδο μπορεί να κάνουν θυσίες, όμως τα ευεργετικά αποτελέσματα αναμένεται πως θα φανούν όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.
Η ΑΕΛ με αρκετά νέα πρόσωπα θα προσπαθήσει να διακριθεί και στις δύο διοργανώσεις, αλλά ο κρυφός πόθος όλων των φιλάθλων είναι να δούνε και πάλι την ομάδα, να επιστρέφει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Όλοι γνωρίζουν και παραδέχονται παράλληλα, πως οι «βυσσινί» με μεγάλο όπλο τον κόσμο της, θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της και να επανέλθει στη Super League 1.
Όμως, με τα λόγια δεν έρχονται οι επιτυχίες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια εντός, αλλά και εκτός… αγωνιστικών χώρων, έτσι ώστε η ΑΕΛ να παίρνει αυτό που δικαιούται και φυσικά δεν θέλει χάρες από κανέναν.
Στο πρωτάθλημα της Super League 2 όλες σχεδόν οι ομάδες παρουσιάζονται ισοδύναμες, όμως αυτή του Θεσσαλικού Κάμπου που έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, έχει κάθε λόγο να θέλει και πάλι για να επανέλθει, στο …φυσικό της περιβάλλον και μάλλον φέτος ίσως να είναι η χρονιά της…
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία στο βουνό συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και το ευχάριστο είναι πως και οι νέοι παίκτες σιγά-σιγά προσαρμόζονται στο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής της και γενικά υπάρχει καλό κλίμα και θετική διάθεση μέχρι τώρα.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο στο βουνό και ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass