Ο «Σμόλικας» στηρίζει την αιμοδοσία στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2014 15:44 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:39

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του  Κώστα Τσόλα

Στον ίδιο αγώνα για τη ζωή συναντήθηκαν δυο σύλλογοι στη Φαλάνη, ο σύλλογος Αιμοδοτών και η ποδοσφαιρική ομάδα του «Σμόλικα». Ύστερα από την πρωτοβουλία που πήρε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Σμόλικα» οι φανέλες των παιχτών να φέρουν το σύνθημα «Χάρισε το Αίμα σου, Δώσε Πάσα  στη Ζωή»,  το Δ.Σ. του συλλόγου Αιμοδοτών Φαλάνης συναντήθηκε με το Δ.Σ.της ομάδας του «Σμόλικα».

 Η πρόεδρος του συλλόγου  κ. Ειρήνη Μάνη ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Αθανάσιο Δώτα  για την εξαιρετική τους κίνηση να τιμήσουν και να προβάλλουν το έργο της Αιμοδοσίας.

Συνεχίζοντας είπε ότι:  «σας τιμά ιδιαίτερα η προσπάθεια αυτή να διαδώσετε μέσου του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας το μήνυμα της εθελοντικής Αιμοδοσίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε παιδία σαν εσάς νέα και γεμάτα όρεξη για ζωή, να συμμετέχουν ενεργά σε τέτοιες δραστηριότητες όπως κάνετε όλο αυτό τον καιρό στηρίζοντας την εθελοντική και ανιδιοτελή δράση του συλλόγου μας. Τέλος ο σύλλογος Αιμοδοτών δώρισε στην ομάδα του «Σμόλικα» ένα πανό και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα και το Δ.Σ. του «Σμόλικα» δώρισε φανέλες της ομάδας στα μέλη του Δ.Σ. των Αιμοδοτών. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass