Επιστροφή Πατράλη στην ΑΕΛ

*Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2023 13:10

Του Σωτ. Κέλλα
Μετά από ένα χρόνο ο Μανώλης Πατράλης επιστρέφει στην ΑΕΛ με στόχο να συνεχίσει την καλή πορεία που έκανε την περσινή χρονιά με τα χρώματα του Ηρακλή όπου είχε 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ. Στη λαρισινή ομάδα τη χρονιά που αγωνίστηκε είχε δυο συμμετοχές και δεν πήρε πολλές ευκαιρίες.


Είναι ο 26χρονος αμυντικός χαφ που είχαμε αναφέρει με τον οποίο η ΑΕΛ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία και χθες που υπέγραψε ανακοινώθηκε επίσημα.
Ο Πατράλης γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1997 στη Νέα Ραιδεστό και έχει ύψος 1,74 μ.. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013 – 2014. Από εκεί και πέρα πέρασε ως δανεικός και έπαιξε σε Αιγινιακό, Πλατανιά και Δόξα Δράμας. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας αποκτήθηκε από την ΑΕΛ στην οποία αγωνίστηκε για έναν χρόνο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποίησε 27 συμμετοχές καταγράφοντας 1 γκολ και 3 ασίστ.
Έχει αγωνιστεί περίπου 20 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 68 στην κατηγορία της ΑΕΛ.
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ
Από χθες η ΑΕΛ βρίσκεται στο Καρπενήσι αναχωρώντας στις 11 το πρωί από το Αλκαζάρ. Σήμερα θα δώσει φιλικό αγώνα με τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού που προπονείται στην ίδια τοποθεσία στις 18.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass