ΑΕΛ

Προφορική συμφωνία με 26χρονο αμυντικό χαφ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2023 11:10

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ συνεχίζει σήμερα επί λαρισινού εδάφους (με πρωινή προπόνηση στις 8.30) την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2, με την είδηση ότι μπήκαν χθες σε προπονητικό πρόγραμμα οι τρεις Αργεντίνοι Σάρατε, Αντράντα και Πεντρόσο, οι οποίοι από αύριο που η ομάδα θα βρεθεί στο Καρπενήσι για φιλικά παιχνίδια θα μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς.


Η λαρισινή ομάδα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αύριο στις 10.30 το πρωί (θα παραμείνει μέχρι 31 Αυγούστου) από το Αλκαζάρ, με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Για τα μεταγραφικά στην ΑΕΛ περιμένουν την απάντηση της ΕΠΟ για τον Σάρατε, αν δηλαδή λογίζεται σε παίκτες με ηλικιακό περιορισμό ή όχι, λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας.
Αν δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός, τότε υπάρχει έτοιμη μία ακόμα μεταγραφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με Έλληνα αμυντικό χαφ, γνώριμο στο λαρισινό κοινό, ηλικίας 26 χρονών, που θα δώσει ποιότητα στην ομάδα, με δεδομένο ότι πέρυσι είχε καλή πορεία στη Super League 2.
Ο ποδοσφαιριστής έχει 20 συμμετοχές στην ανώτερη κατηγορία και 60 στην κατηγορία της ΠΑΕ ΑΕΛ. Από κει και πέρα, αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό, τότε θα γίνει άλλη μεταγραφή, αφού η ομάδα θεωρείται πλήρης.


ΑΓΩΝΙΑ
Αγωνία υπάρχει στη λαρισινή ομάδα για τον καταρτισμό των Ομίλων της κατηγορίας, αλλά και την εφαρμογή της απόφασης της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος (προς το παρόν είναι στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά υπάρχουν σενάρια για 22 Οκτωβρίου λόγω της υπόθεσης της εμπλοκής ομάδων της κατηγορίας σε παράνομο στοιχηματισμό).
Η ΑΕΛ περιμένει να δει, επίσης, τους αντιπάλους της στην κατηγορία και πιστεύει ότι η διοργανώτρια θα αποφασίσει μέχρι τέλη Αυγούστου. Ως τότε, θα κυκλοφορούν πολλά σενάρια που αφορούν κυρίως τη συμμετοχή του Λεβαδειακού και του Αιολικού στους Ομίλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass