Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2023 11:00

Ξεκινάει προετοιμασία η Δήμητρα Γιάννουλης

Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Γιάννουλης θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μάκη Αλεξούδη.

 

Ο Αλτάνης στον Α.Ε. Κιλελέρ

Η Διοίκηση της Α.Ε. Κιλελέρ ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο μέσο Αλτάνη Δημήτρη που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια της λαρισινής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Σήμερα η πρώτη του Απόλλωνα Λάρ.

Σήμερα Πέμπτη 17/08/2023 στις 18.30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας έχει ως εξής:
* 19/8 Φιλικό με Α.Ο. Μαυροβουνίου
* 26/8 Φιλικό με Ανθούπολη
* 31/8 Φιλικό με Δωτιέα Αγιάς
* 3/9 Φιλικό με Αχιλλέα Φαρσάλων
* 9/9 Φιλικό με Πελασγιώτιδα.

 

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης διευθύνει την αναμέτρηση Βόλος-Λαμία

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Βόλος-Λαμία, που θα «ανοίξει την αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 στη Super League αύριο Παρασκευή (21:00), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Βοηθοί του Τσαγκαράκη θα είναι οι Παπαδάκης και Τριανταφύλλου, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βεργέτης και VAR ο Γκορτσίλας. Οι διαιτητές των υπόλοιπων παιχνιδιών της πρεμιέρας της Super League θα ανακοινωθούν σήμερα (17/8), με τα ΑΕΚ-Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος να έχουν αναβληθεί.

 

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Η Super League γνωστοποίησε χθες (16/8) την αναβολή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο (19/8, 22:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή».

 

Φιλικό στις 20 Αυγούστου ΠΟΕ-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Σε φιλικό παιχνίδι θα αναμετρηθούν Π.Ο. Ελασσόνας και Οικονόμος Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη συμμετοχή τους τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, αλλά και για το εκτός έδρας παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας για την ομάδα της Ελασσόνας στις 27 Αυγούστου κόντρα στον Αστήρ Λιανοκλαδίου.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 6:00 το απόγευμα με τους προπονητές Νίκο Φώλλα και Βασίλη Μπακογιάννη, να αναμένεται να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως ακολούθως: 16:45     Eurosport 1     Γύρος της Δανίας Ποδηλασία  
20:00     COSMOTE SPORT 1 HD     PreGame Show  Γκενκ – Ολυμπιακός  
20:00     Novasports 2HD     Ντιναμό Κιέβου – Άρης Europa Conference League  
20:30     Novasports Prime     ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Europa Conference League  
21:00     COSMOTE SPORT 1 HD     Γκενκ – Ολυμπιακός UEFA Champions League 2023-24  
21:00     ΕΡΤ3     Ελλάδα – Σουηδία Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών  βόλει
23:00     COSMOTE SPORT 1 HD     PostGame Show  Γκενκ – Ολυμπιακός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass