Θετικό τεστ για την Ανθούπολη

*Νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπο Γόννων με 2-0

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2023 10:25

Φιλική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η Ανθούπολη, η οποία υποδέχτηκε τον Όλυμπο Γόννων. Το παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και παρουσίασε ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.


Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Μπιώτης με σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό των Μπλέντι Μούτσα και Βλαχάκη, ενώ στο 32’ ο Αναγνώστης μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «βυσσινί».
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Σελήνης, Κουτσαμπέλας Λάιος, Σέσι Μπλέντι, Αργύρης, Μούτσα, Μπλέντι, Βλαχάκης, Αναγνώστης, Μπιώτης (Κωστούλας, Μαριγκούδης, Σκάκος, Καραλούλης, Χατζόπουλος, Νικολακούλης, Καραντζούκος).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Μπούμπουλης Αθ., Μπουζούκας, Σέντζας, Ζαϊρές Γ., Γκαραβέλας, Κολτσίδας, Αθανασιάδης, Γελαλής, Μπούμπουλης Ε., Μάντζαρης (Σερίφης, Γουγουλιάς Ν., Ζαϊρές Β., Τζήκας, Αλεξίου, Γουγουλιάς Δ., Αλεξόπουλος, Μασούρας, Μπαρμπαγιάννης, Κακούσιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass