ΠΑΕ ΑΕΛ: Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2023 10:15

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 13 χρόνων από τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Παναγιώτη Μπαχράμη, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:


«Πέρασαν κιόλας 13 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη. Ήταν 13 Αυγούστου του 2010 όταν έφυγε τόσο γρήγορα και άδοξα από τη ζωή, μετά από σοβαρό ατύχημα στη θάλασσα.
Σε ηλικία μόλις 34 ετών, έφυγε από κοντά μας το χαμογελαστό παιδί, που πάντα θα θυμόμαστε όλοι στη Λάρισα και στη «Βασίλισσα» του κάμπου.
Με την ΑΕΛ πανηγυρίσαμε το Κύπελλο το 2007 και ο Παναγιώτης υπήρξε μέλος αυτής της σπουδαίας επιτυχίας.
Συνδέθηκε με τις καρδιές των Λαρισαίων φιλάθλων ο Παναγιώτης Μπαχράμης. Αγάπησε τη Λάρισα, άφησε το στίγμα του και αγαπήθηκε πολύ από όλους μας, για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και το ήθος του, αλλά και τη μεγάλη του αγωνιστικότητα. Βοήθησε τα μέγιστα στη μεγάλη πορεία της αγαπημένης μας ομάδας και το όνομά του γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα, γιατί ήταν πολύ άδικος και γρήγορος ο χαμός του, αφού ο Παναγιώτης Μπαχράμης είχε όλο το μέλλον μπροστά του...
...«Κι αν κάποιοι φύγαν απ’ τη ζωή σου, σε βλέπουν απ’ το κλαμπ του παραδείσου...». Με το ξεχωριστό αυτό σύνθημα, οι οπαδοί μας, με συγκλονιστικό τρόπο, πάντα μας θυμίζουν και μας προκαλούν ρίγη συγκίνησης, αλλά και ανατριχίλας. Γιατί, δυστυχώς, η ΑΕΛ έχει το θλιβερό προνόμιο να βλέπει τη μεγάλη βυσσινί οικογένειά της να μεγαλώνει όχι μόνο στη γη, αλλά και στον παράδεισο...
Άνθρωποι που τίμησαν τη βυσσινί φανέλα, όπως ο Παναγιώτης Μπαχράμης, και έφυγαν τόσο ξαφνικά από τη ζωή, έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές και τη μνήμη όλων μας, όπως ακριβώς και ο αγαπημένος μας Παναγιώτης Μπαχράμης.
Θα σε θυμόμαστε πάντοτε...
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass