Με νεανικό σχήμα και τη νέα σεζόν ο Φαλανιακός

*ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» *Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ *Σ. ΜΠΖΙΩΤΑΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2023 12:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τον Φαλανιακό η φετινή χρονιά θα είναι η φυσική συνέχεια της περσινής, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα δικά τους παιδιά, οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα φτάσουν και φέτος στην επίτευξη των στόχων τους. Με τον έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό Τάκη Παραφέστα να ηγείται και φέτος της προσπάθειας, ο Φαλανιακός φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της νέας Α’ τοπικής κατηγορίας.
«Συνεχίζουμε την περσινή προσπάθεια. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, γιατί χρειάζεται πάντα να δείχνουμε εμπιστοσύνη και να παρέχουμε στήριξη στα νέα παιδιά» επισήμανε ο Τάκης Παραφέστας και πρόσθεσε πως:
«Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω -για τη χρονιά που πέρασε- τη διοίκηση, τους φίλους της ομάδας και τους παίκτες, γιατί ήταν μία ξεχωριστή και δύσκολη χρονιά. Αλλά όταν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας, κατανόηση, συνεννόηση και υπομονή, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πολύ δύσκολος. Καλείσαι να συνδυάσεις τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του αθλήματος με τις μαθητικές, αλλά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών. Φυσικά, προτεραιότητα έχουν οι σπουδές και η εργασία. Το να καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή είναι άθλος, είναι κάτι το ξεχωριστό.
Φέτος η χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική. Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφουν ιστορικές και δυνατές ομάδες στην Α’ τοπική κατηγορία. Αυτό, όμως, δεν μας φοβίζει. Νομίζω ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και εγρήγορση και μέσα από την προσπάθεια πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει απ’ όλους διάθεση για συνεργασία κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό» κατέληξε ο Φαλανιώτης τεχνικός.
«ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ»
«Ξεκινήσαμε πέρυσι μια προσπάθεια βασιζόμενοι σε δικά μας παιδιά, κυρίως από το χωριό, νεαρά σε ηλικία και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τη νέα σεζόν, αν και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα φέτος» επισήμανε από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του Φαλανιακού Σάκης Μπζιώτας και πρόσθεσε ότι:
«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, δηλαδή να πλασαριστούμε, εάν είναι δυνατόν, στην 5άδα, διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και παίζοντας όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές. Πιστεύω ότι, δυστυχώς, έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να βρούμε μία φόρμουλα, ούτως ώστε τα παιδιά να επικεντρώνονται στο ποδόσφαιρο και εμείς οι παράγοντες να μην ασχολούμαστε με χρηματικά ποσά, γιατί κάτι τέτοιο δεν οδηγεί πουθενά.
Θέλουμε τη βοήθεια του χωριού και του κόσμου. Θέλουμε να στηρίξουν την προσπάθειά μας για να διατηρηθεί και ο κοινωνικός ρόλος που επιτελεί η ομάδα.
Έχουμε έναν αξιόλογο και έμπειρο προπονητή, τον Τάκη Παραφέστα, που κάνει εξαιρετική δουλειά και ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο να βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προόδου. Άλλωστε, μία προσωπικότητα όπως ο Τάκης Παραφέστας δεν έχει ανάγκη από προβολή, καθώς το όνομά του, οι επιτυχίες του και το βιογραφικό του είναι γνωστό σε όλους. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά» κατάληξε ο κ. Μπζιώτας.Οι μεταγραφές
Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Ιωαννίδης (από Δόξα Βλαχογιαννίου), Χριστοδουλόπουλος (από Αετό Μακρυχωρίου) και Μπαλαής (από Πύργο Τρικάλων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass