Ανακοινώνει τον Αργεντίνο Σάρατε η ΑΕΛ

*ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΝΤΑ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2023 12:52

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο Αργεντίνος φορ Τομπίας Ζοέλ Σάρατε (Tobias Joel Zarate), είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ και θα ανακοινωθεί σήμερα επίσημα στην συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας.
Με τη «βυσσινί» φανέλα θα συνεχίσει γι’ ακόμη μία χρονιά ο Λούκα Χαβιέρ Αντράντα, αφού επήλθε συμφωνία με τη Ρασίνγκ Κλουμπ για δανεισμό του για έναν ακόμη χρόνο.
Τέλος ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο συνεχίζει όπως αναμενόταν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο.
Ο Σάρατε είναι ένας πολλά υποσχόμενος επιθετικός που έρχεται στη χώρα μας με όνειρα και φιλοδοξίες. Αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κλασσικός φορ, όσο και ως δεύτερος, με σκοπό να πλαισιώσει τον Μάριο Ογκμπόε στη γραμμή κρούσης της ΑΕΛ. Είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα, όσο και για τα καλά χτυπήματα που έχει (φάουλ – κόρνερ).
Είναι γεννημένος στις 7 Ιουλίου του 2000 με ύψος 1,78 και θα αποκτηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ (ως κοινοτικός) με μεταγραφή από την Αργεντίνικη Βέλεζ Σάρσφιλντ, ομάδα Πριμέρα Ντιβισιόν, που θα κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη, αφού πιστεύει πάρα πολύ στις μεγάλες δυνατότητές του.
Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημαντικές παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πατέρας του ήταν παλιός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία επτά ετών από τη Βέλεζ  Σάρσφιλντ, ενώ μετά από πετυχημένες χρονιές με πολλά γκολ σε επίπεδο Ακαδημιών, το 2020 προήχθη στην πρώτη ομάδα. Στις 5 Οκτωβρίου του 2020 ανακοινώθηκε από την Πορτογαλική Φαμαλικάο ως δανεικός. Το 2021 μετακόμισε και πάλι με τη μορφή δανεισμού στη χώρα του και την Ντεπορτίβο Μορόν όπου είχε 32 συμμετοχές και 9 γκολ.
Το 2022 ξεκίνησε στην Κοκίμπο Ουνίδο, ομάδα της Χιλής και επέστρεψε ξανά στην Ντεπορτίβο Μορόν, όπου σημείωσε 14 συμμετοχές και ένα γκολ.
Τέλος το 2023 μετακόμισε στην Άρσεναλ ντε Σαραντί, όπου και παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, για να συνεχίσει στην ομάδα του τη Βέλεζ Σάρσφιλντ με χρόνο συμμετοχής μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass