Μίτσελ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι»

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2014 21:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:38
           

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μια μέρα μετά την μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους στο «Γ.Καραϊσκάκης», παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «cadena ser» όπου δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, νικήσαμε τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο κι αυτό δεν μπορούν να το καυχιούνται πολλοί». Ενώ για την πιθανότητες πρόκρισης των Πειραιωτών στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μίτσελ είπε:«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά όχι καθοριστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε φέρει τον όμιλο σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα παίξουμε ακόμη ένα ματς στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

 

Ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκπληκτική χθεσινή απόδοση του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων», Ρομπέρτο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στον προπονητή της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε: «Δύο από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Μοράτα και ο Ρομπέρτο, ήταν Ισπανοί, αλλά ειδικά ο δικός μας ήταν εντυπωσιακός κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω πως αξίζει να κληθεί στην εθνική από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε σαν επιβράβευση»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass