Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αρης

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2023 13:40

Στη σκιά των όσων συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) πέριξ της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως τραγική κατάληξη τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης παίρνουν την αγωνιστική σκυτάλη σήμερα και μπαίνουν στη μάχη της πρόκρισης.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γκενκ (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας του, λέγοντας ότι οι παίκτες του είναι 100% έτοιμοι, μίλησε για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του, ενώ υπογράμμισε ότι διαθέσιμος είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο ΠΑΟΚ
Στο κατάμεστο «Πόλιουντ» ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ (22:00), κρατώντας ορθάνοιχτο το παράθυρο πρόκρισης για τα play off του UEFA Europa Conference League ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπεϊτάρ, με το 4-1 στην Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται αφενός να ξεπεράσει την απουσία του τιμωρημένου Ντάγκλας Αουγκούστο και αφετέρου να ελπίζει πως ο νεοαποκτηθείς Μαγκομέντ Οζντόεφ θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του Στέφαν Σβαμπ.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μούφι, Σάρλια, Φέρο, Μέλνιακ, Πούκστας, Κροβίνοβιτς, Σαχίτι, Οντζίτζα-Οφόε, Μλάκαρ, Λιβάγια.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τόμας.Ο ΑΡΗΣ
Εκ προοιμίου δύσκολο έργο έχει ο Άρης, καθώς στο πλαίσιο της Γ’ προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League αντιμετωπίζει σήμερα (21:15) την Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» είναι το αουτσάιντερ απέναντι στον ιστορικό ουκρανικό σύλλογο που, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένεκα της ρωσικής εισβολής, παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Ματαρίτα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Φεράρι, Νταρίντα, Ρουπ, Εμβοντό, Πάλμα, Μορόν, Μενέντεζ.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Σίντορτσουκ, Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο, Καμπάιεφ, Μπουγιάλσκι, Βανάτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass