Ο Γρ. Μαντάς νέος τεχνικός στον ΝΟΛ

ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2023 12:30

Σε συμφωνία συνεργασίας με τον Γρηγόρη Μαντά, ο οποίος θα είναι επικεφαλής προπονητής στο τμήμα κολύμβησης και υπεύθυνος στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του συλλόγου, προχώρησε ο ΝΟΛ.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Γρηγόρη Μαντά, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην κολύμβηση, ως επικεφαλής προπονητή στο τμήμα κολύμβησης και υπεύθυνο στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τον Ν.Ο. Χαλκίδας, τον ΟΕΑΝΑΒ και τον ΝΟΒΑ, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα υπήρξε προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης και τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου.
Έχουν αναδειχθεί και διακριθεί μαζί του κολυμβητές/-ήτριες με πανελλήνιες νίκες σε όλες τις κατηγορίες, πραγματοποιώντας πανελλήνια ρεκόρ. Πολλοί αθλητές του έχουν συμμετάσχει στις Εθνικές ομάδες και σε τελικούς Πανευρωπαϊκών / Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων νέων - νεανίδων, όπως και σε Μεσογειακούς αγώνες και Ολυμπιακές μέρες.
Ο κ. Μαντάς είναι εδώ και τρία χρόνια ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης στην Κ.Ο.Ε. και υπεύθυνος προπονητής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας τον καλωσορίζει στη μεγάλη κολυμβητική οικογένεια του συλλόγου μας και του εύχεται καλή αρχή και καλή επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass