Νικηφόρα πρεμιέρα για την Εθνική πόλο εφήβων

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ 12-10

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2023 12:40

Με το... δεξί μπήκε η Εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μανίσα της Τουρκίας. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε 12-10 της Ολλανδίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον Β’ όμιλο της διοργάνωσης, και στρέφει πλέον την προσοχή της στο σημερινό (13:30) παιχνίδι με τη Σερβία για τη δεύτερη αγωνιστική.


Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 6-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, ενώ 6:39 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου απέκτησε προβάδισμα επτά τερμάτων (10-3) χάρη σε γκολ του Λυκούδη, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό συγκροτήμα σήκωσε το πόδι από το... γκάζι και οι «οράνιε» κατάφεραν να «ψαλιδίσουν» την έκταση της ήττας τους, μειώνοντας σε 12-10, 1:31 πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά δεν υπήρχε πλέον αρκετός χρόνος...
Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 2-1, 1-6.
Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 4, Καρατζάς, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 2, Μαραγκουδάκης, Ζαχόπουλος 1, Σιαμάς, Μπελέσης 1, Γιαννάτος, Κρατημένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass