Ασημένιο μετάλλιο για τους Κωτούλα-Δορδοκίδη

*Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ-17 *Τι είπαν στην «ΕτΔ» οι δύο αθλητές της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2023 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μία σημαντική επιτυχία κατέγραψε το λαρισινό Beach Volley τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα το αγωνιστικό ζευγάρι των Κωνσταντίνου Κωτούλα-Θεόφιλου Δορδοκίδη της ΑΕΛ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ-17 που διεξήχθη στο Λουτράκι.


Οι δύο αθλητές είχαν μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, καθώς μετά την είσοδο στους 24 εκλεκτούς των ομοσπονδιακών τεχνικών στην Αμαλιάδα, την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πρωτάθλημα Κ-18 της ΕΣΠΕΚΕΛ, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση στη φάση των «16» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ-18, προχώρησαν κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Regional Beach Volley Tournament της ΕΣΠΕΚΕΛ στην κατηγορία Κ-17, καθώς και το ασημένιο στο ίδιο τουρνουά στην κατηγορία Κ-19, για να ολοκληρώσουν τον κύκλο των επιτυχιών με το ασημένιο μετάλλιο στο Λουτράκι.
Οι αθλητές του Παναγιώτη Καββαδία ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στον μεγάλο τελικό από τους Μάντζιο-Φωλιά (Αθήνα) με 2-1 σετ στη διαδικασία του tie break (21-17, 18-21, 15-10), ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημο θεσμό Beach Volley, έχοντας κάτι λιγότερο από δύο μήνες προετοιμασίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Λαρισαίων αθλητών:
Δορδοκίδης/Κωτούλας - Πέτσης/Σωτηρόπουλος 2-1 (22-24, 21-12, 15-7)
Βαγγέλης/Σμπόνιας - Δορδοκίδης/Κωτούλας 1-2 (16-21, 21-11, 12-15)
Ημιτελικός: Δασκαλάκης/Λουλακάκης - Δορδοκίδης/Κωτούλας 1-2 (15-21, 21-19, 9-15)
Τελικός: Μάντζιος/Φώλιας - Δορδοκίδης/Κωτούλας 2-1 (21-17 ,18-21, 15-10)
ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Το ταλέντο των Κωνσταντίνου Κωτούλα και Θεόφιλου Δορδοκίδη είναι αδιαμφισβήτητο, καθώς οι δύο Λαρισαίοι αθλητές αν και ασχολήθηκαν με το Beach Volley από τις αρχές του καλοκαιριού κατάφεραν με το... καλημέρα να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων. Μιλώντας στην «ΕτΔ» οι Κωνσταντίνος Κωτούλας και Θεόφιλος Δορδοκίδης τόνισαν ότι το ασημένιο μετάλλιο στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ-17 αποτελεί το εφαλτήριο για την κατάκτηση ανάλογων επιτυχιών στο μέλλον.
Όπως είπαν χαρακτηριστικά οι δύο αθλητές της ΑΕΛ «η επιτυχία αυτή αποτελεί την ανταμοιβή των κόπων μας από την αρχή του καλοκαιριού. Παράλληλα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μας για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Οι στόχοι μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να προπονούμαστε προκειμένου να κατακτήσουμε ανάλογες θέσεις σε μελλοντικά τουρνουά.
Με το βόλεϊ ασχολούμαστε δύο χρόνια στην ΑΕΛ. Σχετικά με το Beach Volley ξεκινήσαμε να παίζουμε φέτος το καλοκαίρι» κατέληξαν οι δύο αθλητές της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass