Κοντά σε Αργεντινό σέντερ φορ η ΑΕΛ

Στο Στάδιο Αλκαζάρ το πρώτο φετινό φιλικό με την Α.Ε. Κιλελέρ (Κυριακή 13/8, 18:30)

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2023 12:45

Μία ομάδα που θα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, θα αναπτύσσεται με ταχύτητα από την άμυνα στην επίθεση και θα διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα θέλει να δημιουργήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης.


Για να επιτευχθεί αυτό στον απόλυτο βαθμό, σύμφωνα με τα πλάνα του τεχνικού των «βυσσινί», χρειάζεται να αποκτηθούν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, ένας για τη θέση του σέντερ φορ, ένας ακραίος επιθετικός και ένας στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι μαζί με τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα θα συγκροτήσουν ένα δυνατό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχει η λαρισινή ομάδα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει να παίξει στο νέο πρωτάθλημα.
Σε ό,τι αφορά στον παίκτη που θα «ντουμπλάρει» τον Μάριο Όγκμποε στην επίθεση, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Αργεντινό σέντερ φορ κάτω των 25 ετών με τον οποίο οι «βυσσινί» βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και όπως όλα δείχνουν -εκτός απροόπτου- αναμένονται θετικές εξελίξεις.
Από κει και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και το ζητούμενο για το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου η ΑΕΛ να αναχωρήσει πλήρης στις 17 Αυγούστου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Θα προηγηθεί το πρώτο φιλικό επί λαρισινού εδάφους με την Α.Ε. Κιλελέρ την Κυριακή 13 Αυγούστου, που θα διεξαχθεί στις 18:30 στο στάδιο Αλκαζάρ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
Σχετικά με το θέμα Τσιριγώτη η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ποδοσφαιριστής «συζήτησε και συμφώνησε προφορικά αμέσως μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τη δυνατότητα μεταγραφής του στην ΑΕΛ, υπό την προϋπόθεση ότι η διοίκηση του Λεβαδειακού θα τον άφηνε ελεύθερο». Παράλληλα όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «συμφωνήθηκε μέχρι και το μικρό υπόλοιπο που του όφειλε η ομάδα μας από την περασμένη περίοδο, να ενσωματωθεί στο νέο του συμβόλαιο». Επιπλέον στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για τη μεταγραφική πορεία του κ. Τσιριγώτη, καθώς ο Λεβαδειακός ουδέποτε ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας» και ακολούθως τονίζεται πως «μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που με έκπληξη διαβάσαμε, είμαστε υποχρεωμένοι να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας και να του ευχηθούμε υγεία και καλή περαιτέρω ποδοσφαιρική πορεία...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass