ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΣΣΑΡΗΣ:

Γίνεται σοβαρή δουλειά στις εθνικές ομάδες

*ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΦΙΛΙΑΣ»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2023 10:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της ΕΚΑΣΚ διοργάνωσαν το τουρνουά μπάσκετ «φιλίας», που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 21 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νέας Αλικαρνασσού» στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Παγκορασίδων και Παμπαίδων.
Σε αυτό το τουρνουά παίρνουν μέρος ομάδες από τέσσερις χώρες, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, με τους αγώνες να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Η Εθνική Παμπαίδων U-15, παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο και σίγουρα αυτά τα παιδιά με πολλή δουλειά και υπομονή, μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Προπονητής στην ομάδα είναι ο Δημήτρης Μπουσβάρος και άμεσος συνεργάτης του ο Γρηγόρης Γιασσάρης, που για πρώτη φορά συμμετείχε στο τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Υπεύθυνος αναπτυξιακού είναι ο επίσης Λαρισαίος Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ ο υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων Δήμος Ντικούδης ενδιαφέρεται με το παραπάνω να ενσωματωθούν σε αυτές παίκτες που προέρχονται από τον θεσσαλικό χώρο.
Για την πρώτη του αυτή εμπειρία, ο Γρηγόρης Γιασσάρης δήλωσε στην «Ε», τα εξής:
«Έγινε μια σημαντική προσπάθεια επιλογής όλων των αθλητών από τον Σεπτέμβριο, μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, με συνεργασία πολλών προπονητών. Τα παιδιά όλα προσπαθήσανε μέσα από τη διαδικασία αυτή να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα. Εκ των πραγμάτων όμως ήταν μόνο 12, αυτοί που επιλέχθηκαν. Δεν σημαίνει όμως ότι οι υπόλοιποι δεν αξίζουν. Η αξιολόγηση συνεχίζεται γι’ αυτά τα παιδιά, για μια πιθανή συμμετοχής στις επόμενες εθνικές ομάδες, όπου γίνεται σοβαρή δουλειά και το είδα αυτό συγκεκριμένα στην Παμπαίδων.
Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο από την ομοσπονδία, στην ανεύρεση και αξιολόγηση των αθλητών από όλη τη χώρα. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια στον τομέα αυτόν, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε παιδιά που έχουν προσόντα και μπορούν να εξελιχθούν, στο άθλημα».
*Στις φωτογραφίες, ο Γρηγόρης Γιασσάρης με τον καλαθοσφαιριστή του Κεραυνού Λάρισας Γιώργο Λιάμπο και η Εθνική ομάδα που πήρε μέρος στο τουρνουά «φιλίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass