Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2023 11:00

Η… σημαία στον Σμόλικα

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Από τα «βυσσινί» της Ανθούπολης στα «πράσινα» του Σμόλικα. Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Κακαβίτση, που επιστρέφει στο… σπίτι του.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Σμόλικα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Κακαβίτση. Μια σημαία της σύγχρονης ιστορίας μας επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά το πέρασμά του από τον Ηρακλή Λάρισας και τον Α.Ο. Ανθούπολης. Ως Διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και αρωγός για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. «Κάκα», καλώς γύρισες σπίτι σου!».

 

Ενισχύεται η Δάφνη Γλαύκης

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΣΙΑΝΑΚΑ

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενισχύεται η ομάδα της Δάφνης Γλαύκης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Χρήστου και Γιάννη Τσιανάκα.
Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός, γεννημένος το 1995, ενώ ο δεύτερος αμυντικό χαφ, γεννημένος το 1998.
Και οι δυο τους αποκτήθηκαν με εισήγηση του τεχνικού Θανάση Τσιάρα, ο οποίος επέστρεψε σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, τονίζοντας απλά πως «θέλουμε να φτιάξουμε μια υγιής ομάδα, με παιδιά που θα τιμούν τη φανέλα της ομάδας».

 

Τρίτο «χτύπημα» με Γκαραλιάκο για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Στην τρίτη του φετινή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος μετά τους Αθανασούλη - Ματούλα συμφώνησε και με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Αντώνη Γκαραλιάκο.
Το νέο απόκτημα των «πρασίνων» αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων, όπου είχε συνεργαστεί και με τον νυν προπονητή της τσαριτσανιώτικης ομάδας, Βασίλη Μπακογιάννη.

 

Απέκτησε τον Αθανασιάδη ο Ολυμπος Γόννων

ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Τον Κωνσταντίνο Αθανασιάδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, ανακοίνωσε ο Όλυμπος Γόννων. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι μεσοεπιθετικός και έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος ο τεχνικός του Ολύμπου Δημήτρης Κωστής, καθώς θα έχει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του.

 

Απέκτησε Μίχο και Μάρκου ο Μαχητής Τερψιθέας

Με την απόκτηση δύο αξιόλογων ποδοσφαιριστών, ενίσχυσε το δυναμικό της ομάδας η διοίκηση του Μαχητή Τερψιθέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής: «Ο Α.Ο. Μαχητής Τερψιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ταλαντούχων Λευτέρη Μίχου και Βασίλη Μάρκου.
Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές πρόκειται να συμβάλουν στην ενίσχυση τόσο του κέντρου όσο και της άμυνας της Τερψιθέας, αλλά και να αυξήσουν σημαντικά τη δυναμική της ομάδας.
Τους καλωσορίζουμε με πολλή χαρά και τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass