Ελλαδάρα έτοιμη για χρυσό

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ 13-7 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2023 8:45

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών με μαγική εμφάνιση συνέτριψε τη Σερβία 13-7 και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.


Η γαλανόλευκη με άμυνα για σεμινάριο εγκλώβισε τους Σέρβους και με πλουραλισμό στην επίθεση κατάφερε να φτάσει σε μια τεράστια νίκη.
Αύριο Σάββατο (29/07, 12.00, ΕΡΤ 3) η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, ενώ παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Οι Σέρβοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γιάκσιτς να σκοράρει στην κόντρα. Η Εθνική μας απάντησε με τέρματα των Σκουμπάκη και Κάκαρη πριν ο Στραχίνια Ράσοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνει το 2-2.
Τελικά, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την Εθνική μας να προηγείται 3-2 με το δεύτερο τέρμα του Κάκαρη.
Το δεύτερο οκτάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Εθνική μας. Με άμυνα για σεμινάριο και υπομονή στην επίθεση η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έτρεξε επί μέρους 3-0 για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 6-2.
Οι Σέρβοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο τρίτο οκτάλεπτο, αλλά η Εθνική μας ήταν αψεγάδιαστη. Με την άμυνα στον παίκτη λιγότερο να είναι σεμιναριακή έκλεισε την τρίτη περίοδο με επί μέρους 3-2 και μπήκε στην τέταρτη περίοδο προηγούμενη με 9-5.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έλεγξαν απόλυτα τον αγώνα και δεν άφησαν σε κανένα περιθώριο αντίδρασης με τη διαφορά να μεγαλώνει μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 13-7 που σφράγισε τον ελληνικό θρίαμβο.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-2, 4-2
ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης, Γκίλλας 1, Τζωρτζάτος
ΣΕΡΒΙΑ: Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Ράσοβιτς 2, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγεβιτς 1, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς 1, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς, Μαρτίνοβιτς, Μίτροβιτς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass