Σοκ σε Αμύντα και Πανιώνιο

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΑΡΣΑΛ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2023 8:55

Λίγες μόλις ημέρες μετά από τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ έχασε προχθές το βράδυ τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ.
Ο 31χρονος ύψους 2μ.01 Αμερικανός περιφερειακός έπαιξε τη σεζόν 2022/23 στην Elite League με τη φανέλα του Αμύντα, με τον ατζέντη του, Ζώη Χρήστου, να ενημερώνει μέσω Facebook με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματός μας. Όχι απλά ένας παίκτης που έκανε τη δουλειά του, αλλά ένας μεγάλος μαχητής και πραγματικά νικητής! Ήσουν ένας από εμάς, μέρος του ελληνικού λαού.
Όλοι μας σε αγαπήσαμε! Η οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι άνθρωποί σου, όπου κι αν ζούσες και έπαιζες μιλούν για τον μεγάλο Ντόνοβαν. Για μένα προσωπικά, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για σένα! Περίμενα να σε δω να παίζεις ξανά εδώ, όπως με ρώτησες, εδώ στην Ελλάδα... Όμως, ο Θεός αποφάσισε να δει να παίζεις στον ουρανό...! Θα μας λείψει το χαμόγελό σου φίλε.... Θα είσαι πάντα μέρος της ζωής μου!».
Στο πέρασμά του από τον Αμύντα, ο Μάρσαλ είχε 18 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.7 λεπτά.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Ένας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.
Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας συστήθηκε με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη. Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass