Απολογισμός χρονιάς, μετάλλια και εξετάσεις

*ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Α.Σ. FIGHTERS ACADEMY POUTSIAKAS TEAM

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2023 12:15

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις στον Α.Σ.fighters academy Poutsiakas team παρουσία του αρχηγού Ευρώπης Απόστολου Πλιάτσικα, που έμεινε ικανοποιημένος με την τεχνική κατάρτιση των αθλητών, παρουσία των προπονητών Πλιάτσικα Γεώργιου και Πουτσιάκα Κωνσταντίνου. Από τη μεριά του ο προπονητής του συλλόγου κ. Πουτσιάκας ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση ώστε να γίνονται ακόμα καλύτεροι μέρα με τη μέρα.


Οι εξετάσεις γίνανε παρουσία πλήθους γονέων που είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν τη διενέργεια των εξετάσεων των παιδιών τους και την εξέλιξη που έχουν κάνει, αφού επιβραβεύθηκαν με τον επόμενο βαθμό της ζώνης τους.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή κ. Πουτσιάκα για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται με τους αθλητές και την εξέλιξη που έχουν, αφού είχανε πολλές διακρίσεις τον τελευταίο καιρό, όπως της αθλήτριας Ιωάννας Παναγούλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τουρκία όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, όσο και τους μικρούς μαχητές της σχολής, σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα που διακριθήκανε. Ο κ. Πουτσιάκας ευχαρίστησε επίσης τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ευστρατίου και τον βοηθό εκπαιδευτή Πασχάλη Τόλια που ήταν και είναι πάντα κοντά στους αθλητές του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass