EUROBASKET U-18:

Πρόβλημα με συμπτώματα ίωσης για παίκτες και μέλη της Ελλάδας

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (16:30)

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2023 8:40

Η αποστολή της Εθνικής Εφήβων στο EuroBasket U-18 είναι μεταξύ αυτών που ταλαιπωρούνται εντόνως από ίωση, όπως ενημέρωσε η FIBA.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε την παραμονή της έναρξης των νοκ-άουτ, η FIBA εξηγεί πως η Ελλάδα, η Φινλανδία, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Ισπανία και η Τουρκία είναι οι έξι χώρες, των οποίων κάποιοι παίκτες και μέλη της αποστολής έχουν παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης. Γεγονός που φέρνει στο τραπέζι ακόμη και το ενδεχόμενο της αλλαγής στο πρόγραμμα των σημερινών αγώνων.
Με το υπάρχον πρόγραμμα, η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει τη Φινλανδία στις 16:30, με στόχο τη νίκη - πρόκριση στα προημιτελικά του EuroBasket U-18.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ένας αριθμός από παίκτες και μέλη της αντιπροσωπείας από έξι ομάδες έχουν παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης. Οι ομάδες που έχουν επηρεαστεί είναι η Ελλάδα, η Φινλανδία, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Ισπανία και η Τουρκία. Ο ακριβής λόγος της αρρώστιας και η διάγνωση δεν έχουν γίνει ακόμη.
Όλοι όσοι έχουν πληγεί είναι υπό άμεση παρακολούθηση από τους γιατρούς των ομάδων και τις τοπικές αρχές.
Η FIBA, η Σερβική Ομοσπονδία και οι τοπικοί διοργανωτές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση και θα μεταφέρουν νεότερα, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα. Η FIBA εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλους όσοι έχουν πληγεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass