Ο Γιώργος Μάτος στην Πελασγιώτιδα

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ  Ο ΓΚΑΝΑΒΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2023 11:15

Στην ομάδα της Πελασγιώτιδα θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Γιώργος Μάτος.

Ο Λαρισαίος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και συμφώνησε σε όλα με τους υπεύθυνους του συλλόγου, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της επίτευξης των στόχων των «πετεινών» στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Η Πελασγιώτιδα είναι ο τρίτος προπονητικός σταθμός για τον Γιώργο Μάτο που θήτευσε με επιτυχία σε Σμόλικα Φαλάνης και Παναγροτικό Νίκαιας.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Πελασγιώτις ανακοινώνει την αρχή συνεργασίας με τον προπονητή Μάτο Γεώργιο. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, να έχουμε μια καλή χρονιά».

 

«ΕΚΛΕΙΣΕ» ΓΚΑΝΑΒΑ
Η αρχή έγινε χθες με τον Μιχάλη Γκανάβα που έμεινε ελεύθερος από τον Παναγροτικό. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός (πέτυχε 14 γκολ, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος) συμφώνησε σε όλα με τους «πετεινούς» και θα τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μάτου στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Παράλληλα, σε συζητήσεις με την Πελασγιώτιδα βρίσκεται και ένας ακόμα παίκτης από τον Παναγροτικό, ο 26χρονος αμυντικός μέσος Άγγελος Ρακίπι.
Από δω και πέρα τη σκυτάλη παίρνουν τα μεταγραφικά, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, όπως φαίνεται ότι θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass