Νέος τεχνικός στον Δωτιέα Αγιάς ο Γιάννης Σιάρκος

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ - ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο Ν. ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2023 11:20

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις των υπευθύνων του Δωτιέα Αγιάς με τον τεχνικό Γιάννη Σιάρκο ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία των «ερυθρολεύκων» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα με τον Γιάννη Σιάρκο να αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο έργο της υλοποίησης των στόχων της ομάδας σ‘ ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως φαίνεται ότι θα είναι το νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Ο Γιάννης Σιάρκος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, Smart Football Course Level 1 και πιστοποίησης ATP Lab Crossfit Hellas, ενώ παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής UEFA Α, η πρώτη φάση της οποίας ολοκληρώθηκε στη Λάρισα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ερασιτεχνικά για μια 20ετία (1999-2019), ενώ ως προπονητής θήτευσε στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας (2014-16) και της Αστραπής Ν. Πολιτείας (2016-22) με την οποία κατέκτησε τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ σε Κ-14 τις χρονιές 2018 και 2019.
Ως προπονητής σε ανδρικές ομάδες εργάστηκε στον Α.Ο. Μαυροβουνίου (2018-2020) με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ, στον Τύρναβο (2020-2021) και στην Αστραπή Ν. Πολιτείας (2021-2022). Τελευταίος προπονητικός του σταθμός ήταν η Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΛ.


ΕΝΑΣ «ΠΥΡΓΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ
Τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκος Κουλουκτσής. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Κίσσαβο Συκουρίου και η παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» θα κάνει ακόμα πιο συμπαγή την αμυντική γραμμή της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κουλουκτσής αναδείχτηκε φέτος δις πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα της 110 ΠΜ στα πρωταθλήματα «11x11» και «5x5» της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια των «ερυθρολεύκων» τον Γιάννη Σιάρκο, ο οποίος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ένας προπονητής που έχει προσφέρει σημαντικό έργο στις ομάδες στις οποίες εργάστηκε κατά το παρελθόν. Επίσης η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον κεντρικό Νίκο Κουλουκτσή, η παρουσία του οποίου θα ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας. Εύχεται και στους δύο καλή σεζόν.
Η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς συνεχίζει να βρίσκεται σε εγρήγορση με στόχο να ολοκληρώσει το ρότερ της νέας χρονιάς και ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις.
Τέλος ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Εριόν Μπεκτέσι και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη νέα του ομάδα την ΑΕ Κιλελέρ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass