Συνέχεια διαπραγμάτευσης για τη χρήση του Ael Fc Arena

*ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2023 12:50

Το τίμημα των 55.000 ευρώ τον χρόνο για χρήση από την ΠΑΕ ΑΕΛ του Ael Fc Arena είναι ελκυστικό (και μάλιστα όταν υπάρχει πιθανότητα να το πληρώσει φορέας της ..πόλης), αλλά ακόμα οι διαπραγματεύσεις δεν δείχνουν να έχουν εύκολο τέλος αφού υπάρχει στο μέσον και η Intrum που διαχειρίζεται το δάνειο της ιδιοκτήτριας της αθλητικής εγκατάστασης.


Η συμφωνία βέβαια για να γίνει θα πρέπει κάποιος να αναλάβει και τα βελτιωτικά έργα του γηπέδου, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανείς το κόστος, ενώ σίγουρα υπάρχουν και πληρωμές σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑΛ. Η συμφωνία δείχνει να μην έχει εύκολα αίσιο τέλος ή τουλάχιστον σύντομο.
Η πλευρά της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία φορέα μαζί της ώστε να διευκολυνθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ, θα κρατήσει στην κατοχή της έναν αριθμό από σουίτες, το ψυχαγωγικό μέρος του καλοκαιριού (συναυλίες, φέτος θα γίνουν τουλάχιστον πέντε), αλλά και το εστιατόριο. Τα κυλικεία θα τα διαχειριστεί ο φορέας που θα μπει εγγυητής για τη χρήση του γηπέδου. Το καλοκαίρι είναι «καυτό», αλλά τα συγκεκριμένο θέμα μάλλον είναι ακόμα πιο «καυτό» αφού χρειάζεται για τη συμφωνία του φορέα να συναινέσουν και υπηρεσιακοί παράγοντες που θα δεσμευτούν για τριάντα και πλέον χρόνια!
Οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά εκ του μακρόθεν…
ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ;
Στο μεταξύ έρχεται μια πληροφορία που μάλλον καλό δεν κάνει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ότι στη διοργανώτρια αρχή μέλη της σκέφτονται να γίνει ένας όμιλος. Αυτό θα φανεί αύριο όταν θα γίνει συζήτηση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Αν συμβεί αυτό σίγουρα οι ομάδες του νοτίου ομίλου δείχνουν να έχουν προβάδισμα, αφού στον βόρειο όμιλο αρκετές παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης και θα διευκολυνθεί το έργο της ΑΕΛ.
Αύριο και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42. 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια.
2. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023 -24.
3. Διάφορα Θέματα.
Δεν αποκλείεται στις τελικές αποφάσεις να μετρήσουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τη δράση του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, που είχε προεκτάσεις και στην Ελλάδα. Οι νόμιμες υποκλοπές, τα ευρήματα στα κινητά και στα ψηφιακά μέσα των εμπλεκομένων, αλλά και οι μαρτυρίες, βάζουν «θηλιά» στον λαιμό 5 ΠΑΕ της Super League 1 και άλλων 10 της Super League 2 σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ dikisports.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, πρόεδρος Εφετών, Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος αναγκάστηκε να ανασύρει 109 φακέλους της Sportradar που ο ίδιος αρχειοθέτησε! Θεωρεί ότι τα στοιχεία της Interpol, της Eurojust, της Εισαγγελίας Αθηνών, της Οικονομικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είναι αρκετά για να επανεξετάσει την πειθαρχική ευθύνη των 15 ελληνικών ομάδων που εμπλέκονται σε αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων μέσω στοιχηματικής απάτης.

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass